Εντυπωσίασε ξανά η Θεοδοσάκη

Η αθλήτρια του Μιχάλη Κουγιουμιτζάκη κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας ΕLITE A’ Κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών.

Η Γεωργία Θεοδοσάκη είναι προπονείται στην σχολή του Μιχάλη Κουγιουμιτζάκη και είναι αθλήτρια του Περάματος Αθηνών του Δημήτρη Μαυροδάκου και συμμετείχε για πρώτη φορά στο Π.Π. Πυγμαχίας στην κατηγορία των 69 κιλών.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ε.Ο.Π. και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά. Η Γεωργία χρειάστηκε να αγωνιστεί συνολικά 3 φορές για να φτάσει στον τελικό και να καταφέρει να κερδίσει την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Ξεκίνησε να αγωνίζεται την Παρασκευή νικώντας στα σημεία την περυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 75 κιλά, Θεοπίστη Κόρδιστα του Άτροτου του Αθηνών, περνώντας στον ημιτελικό.

Την επόμενη ημέρα εξασφάλισε την θέση της στον τελικό νικώντας την αθλήτρια του Ε.Α.Πάτρας, Ελένη Σταΐκου, με ΤΚΟ, την ημέρα του τελικού ήρθε αντιμέτωπη με την Στέλλα Κοντούλη του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου έχασε στα σημεία κερδίζοντας ωστόσο το ασημένιο μετάλλιο, σε μια μάχη που πάλεψε ως το τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook