7 λόγοι για να κάνεις τις διακοπές σου το Σεπτέμβριο!!!

Έφυγε ο Αύγουστος, πάει και το Καλοκαίρι; Μπα δεν νομίζω…

7 λόγοι που θα σε πείσουν να οργανώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου το Σεπτέμβριο!!!

Έφυγε ο Αύγουστος, πάει και το Καλοκαίρι; Μπα δεν νομίζω…

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Ελλάδα, οπότε… μη σε πιάνει λοιπόν καμία μελαγχολία, γιατί παρακάτω σου απαριθμούμε τους λόγους για τους οποίους ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός μήνας για τις καλοκαιρινές διακοπές σου στην Ελλάδα!!!

Ειδικά αν δεν μπορείς να πάρεις άδεια Ιούλιο – Αύγουστο, τότε σίγουρα διαβάζοντας τα παρακάτω tips δεν θα αγχωθείς καθόλου γιατί υπάρχει και ο Σεπτέμβριος!!! 

1. Καλοκαίρι Σημαίνει Καλοκαιρία

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά: πέρα από κάποιες συννεφιές και μερικές ψιχάλες, ο ήλιος είναι ακόμα εκεί ψηλά και ζεσταίνει τα κορμιά μας, ενώ το δροσερό αεράκι του Σεπτέμβρη χαϊδεύει απαλά τα πρόσωπά μας. Ο καιρός μάς κάνει το χατίρι και είναι καλός μαζί μας καθώς και με τα πλάνα μας να επιμηκύνουμε το καλοκαίρι.

2. Ισορροπημένη Τουριστική Κινητικότητα

Ο κόσμος στα δημοφιλή τουριστικά μέρη είναι τόσος όσος χρειάζεται για να σε κάνει να νιώθεις τους πραγματικούς ρυθμούς του μέρους που επισκέπτεσαι, χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά και τη φυσική ομορφιά του προορισμού. Κανείς μας δε θέλει να νιώθει τουρίστας και να ακολουθεί τις μάζες, έτσι δεν είναι;

3. Τιμής -και πολυτέλειας- ένεκεν

Η γενική πτώση της μέσης τιμής σε όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδας είναι γεγονός. Οι τιμές ακόμα και σε πολυτελή καταλύματα είναι πολύ προσιτές. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα είτε να κάνεις πολύ οικονομικές διακοπές, είτε να απολαύσεις πολυτελή διαμονή σε πολύ οικονομικά πλαίσια. Για του λόγου το αληθές πραγματοποίησε την προσωπική σου έρευνα στην trivago και βρες προσφορές σε όλη την Ελλάδα με ένα κλικ εδώ.

4. Εξυπηρέτηση… Έφτασε!

Saumil-Shah

Με τον τουρισμό σε φυσιολογικά επίπεδα –χωρίς κοσμοσυρροή και συνωστισμό πια– η εξυπηρέτηση αυτόματα αναβαθμίζεται. Το φαγητό έρχεται στο τραπέζι σου πριν λιμοκτονήσεις, ο σερβιτόρος είναι στη διάθεσή σου, όποτε και αν τον χρειαστείς, οι πωλητές έχουν το χρόνο να σε βοηθήσουν, οι ξενοδόχοι να σε φιλέψουν το κάτι παραπάνω, οι ντόπιοι και σε συμβουλέψουν με χαρά κ.ο.κ.

5. Αυθεντικότητα

Αν είχες τη δυνατότητα να επισκεφτείς το ίδιο μέρος δύο φορές, μια τον Αύγουστο και μια το Σεπτέμβριο, θα διαπίστωνες και μόνος σου τη διαφορά. Οι μόνιμοι κάτοικοι στα τουριστικά μέρη, εφόσον χαλαρώνει η τουριστική περίοδος, έχουν περισσότερο χρόνο, λιγότερο στρες και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη ευχέρεια και διάθεση να δείξουν την προσωπικότητα και τη φιλοξενία τους. Με αυτό ως δεδομένο θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις την αυθεντική πλευρά του τόπου που επισκέπτεσαι.

6. Χρώματα & Αισθήσεις

Kevin-Tynan-Bowe

Η χρωματική παλέτα της μητέρας φύσης εμπλουτίζεται. Οι αποχρώσεις του πράσινου, του κίτρινου, του κόκκινου και του καφέ συνθέτουν ένα αρμονικό σκηνικό που θα χρωματίσει τις αναμνήσεις του ταξιδιού σου. Τα πεσμένα φύλλα δημιουργούν ένα μοναδικό φυσικό χαλί, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική αίσθηση στα γυμνά σου πόδια. Είτε είσαι φυσιολάτρες, είτε όχι θα συμφωνήσεις πως το φθινόπωρο έχει τη δική του μαγεία που, προς έκπληξή σου, εναρμονίζεται με έναν υπέροχο τρόπο με τη γοητεία της θάλασσας.

7. Φεστιβαλικές Στιγμές

Δε συμβαίνουν όλα τον Αύγουστο. Με χαρά θα ανακαλύψεις πως η Ελλάδα του Σεπτέμβρη είναι τόσο ζωντανή, όσο αυτή του Αυγούστου. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα φεστιβάλ, οι συναυλίες και τα πανηγύρια είναι τόσο συχνά που δε θα ξέρεις τι να διαλέξεις και πού να πας! Σε συνδυασμό με την οικονομική διαμονή που θα εξασφαλίσεις, λόγω της περιόδου, η απόδραση σου προβλέπεται μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε και τα σχετικό:
Σύγκρινε ξενοδοχειακές τιμές από 252 sites κρατήσεων με ένα κλικ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook