Δες αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα ενός εργένη!

Δες αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα ενός εργένη και πάρε ιδέες για το δικό σου εργένικο διαμέρισμα!!! Γεμάτο επιλεγμένα έργα τέχνης, χρώμα, μοντέρνα κομμάτια και διεθνείς επιρροές, αυτό το πολυτελές διαμέρισμα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δείγμα του metropolitan style στη διακόσμηση και σίγουρα ένα πολύ ψαγμένο διαμέρισμα που θα αφήσει τους επισκέπτες με το στόμα ανοικτό. Άνετο, παιχνιδιάρικο […]

Δες αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα ενός εργένη και πάρε ιδέες για το δικό σου εργένικο διαμέρισμα!!!

Γεμάτο επιλεγμένα έργα τέχνης, χρώμα, μοντέρνα κομμάτια και διεθνείς επιρροές, αυτό το πολυτελές διαμέρισμα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δείγμα του metropolitan style στη διακόσμηση και σίγουρα ένα πολύ ψαγμένο διαμέρισμα που θα αφήσει τους επισκέπτες με το στόμα ανοικτό.

Άνετο, παιχνιδιάρικο και στιλιζαρισμένο αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και είναι εργένικο. Ίσως οι KNQ Associates που ανέλαβαν να το φτιάξουν είχαν το ελεύθερο από τον ιδιοκτήτη να δημιουργήσουν ένα χώρο που να ξεχωρίζει για το στιλ του!

Ήδη από την είσοδο του σπιτιού υπάρχει η προδιάθεση ότι ακολουθούν ιδιαίτεροι χώροι που δεν θα σε απογοητεύσουν με τις επιλογές τους.

Πολλά από τα αντικείμενα που κοσμούν τους χώρους προέρχονται από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη. Οι σχεδιαστές επέλεξαν να δημιουργήσουν πάνω σε λευκό καμβά με εξαίρεση το μαρμάρινο μπάνιο και κατάφεραν να δώσουν στο χώρο όχι μόνο ιδιαίτερο στιλ αλλά και μερικές πινελιές που να θυμίζουν a man’s pad!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook