Τζώρτζογλου: “Πάμε για sold out στο Παγκρήτιο”!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 αποκαλύπτοντας ότι έχουν τυπωθεί 27.000 εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της Ίντερ με την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία των παλαιμάχων της Ίντερ στο Ηράκλειο: “Είναι μια τεράστια επιτυχία για το Ηράκλειο και ένα μοναδικό event. Όλο το Ηράκλειο και όλο το νησί, πρέπει να αισθανόμαστε όμορφα που στις 7 Ιουνίου θα φιλοξενήσουμε την ομάδα που κατάφερε να βγάλει 10 εκ. Έλληνες στους δρόμους και απέναντι της θα είναι ένα τεράστιο μέγεθος που λέγεται Ίντερ. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές, με όλα τα τεράστια ονόματα, θα τους απολαύσουμε έστω σε μια ηλικία, λίγο μεγαλύτερη από εκείνη που πήραν το Τσάμπιονς Λιγκ του 2010”.

Για την διοργάνωση αυτού του αγώνα: “Για εμάς είναι ένα τεράστιο στοίχημα ως προς το πως θα βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που βλέπουμε στον Βόλο ή εκείνο που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Δεν είναι τα στημένα, τα μαχαιρώματα και η διαφθορά. Αυτό το μήνυμα θα προσπαθήσουμε να περάσουμε”.

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: “Ο κόσμος πρέπει να είναι στο Παγκρήτιο, τουλάχιστον μέχρι τις 8.00, αυτό μόνο μπορώ να πω. Όποιος έρθει μέχρι εκείνη την ώρα, θα δει κάτι απίστευτο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 8.30 και προσκαλώ τον κόσμο να είναι στο γήπεδο, τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα. Έχουν τυπωθεί 27 χιλιάδες εισιτήρια, μαζί με προσκλήσεις για κάποια ιδρύματα φιλανθρω. Θα εχουμε sold out, αυτό δείχνει η μέχρι τώρα ζήτηση των εισιτηρίων”

Για τα event που θα γίνουν για τον κόσμο: “Θα είναι παρών νωρίτερα ο κύριος Ρεχάγκελ σε κάποια event που θα ξεκινήσουν στην πόλη του Ηρακλείου από το βράδυ της Δευτέρας. Παράλληλα, θα υπάρξουν events με την συμμετοχή των παικτών των δύο ομάδων ώστε ο κόσμος να μπορεί να φωτογραφηθεί μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να ζήσει κάτι μοναδικό”.

Για την απουσία του από την συγκέντρωση των Ενώσεων στον Βόλο: “Και εμένα μου φάνηκε έκπληξη ότι δεν με κάλεσαν σε αυτήν την συγκέντρωση των Ενώσεων. Ίσως η απάντηση να δόθηκε από την πόλη του Βόλου όπου οι τοπικοί άρχοντες να μην με συμπαθούν. Δεν πειράζει, δεν τρέχει τίποτα”.

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο: “Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ένας καλός μου φίλος γιατί τον θεωρώ έναν από τους πλέον αξιόλογους παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι δεν μου τηλεφώνησε, μπορεί να μην ήταν στο χέρι του και δεν με ενδιαφέρει. Άλλωστε, ίσως και να φταίει το γεγονός ότι σε όποιες συγκεντρώσεις, εγώ λέω τα σύκα – σύκα και την σκάφη – σκάφη. Εγώ λέω τα πράγματα, όπως τα βλέπω και χτυπάω πάντα αυτά που δεν ταιριάζουν με τις απόψεις μου”.

Για τον ΟΦΗ: “Υπάρχει μια αξιοπιστία και μια διοίκηση που αποτελείται από οικονομικούς παράγοντες που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Εάν αυτή η διοίκηση πλαισιωθεί με εμπειρία και ίσως αυτή είναι η αιτία που δεν επετεύχθη ο στόχος. Είναι μια από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και ο κόσμος πρέπει να είναι αισιόδοξος. Με λίγο μεγαλύτερη εμπειρία και προσοχή, ο ΟΦΗ θα είναι σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Ο κοσμος του ΟΦΗ δεν θα πρέπει να απογοητευτεί και την ομάδα που αγαπάμε, την αγαπάμε όχι μόνο για τους τίτλους γιατί αν αγαπούσαμε εκείνους, όλοι θα ήμασταν Μπαρτσελόνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος εχει την αγάπη για τον ΟΦΗ, που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και μαζί με την τεχνογνωσία και τις δεδομένες ικανότητες του, είναι ένας σημαντικός παράγοντας ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει”.

Για τον Εργοτέλη: “Σίγουρα, ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ο πρόεδρος αξίζει διπλα συγχαρητήρια. Έκανε υπέρβαση, ήταν σχεδόν μόνος του, πάλεψε με δύσκολους αντιπάλους όπως ο Ιωνικός με δυναμική όχι μόνο στο προσκήνιο αλλά και γενικότερα. Θα πρέπει να προσέξει ότι η κατηγορία που ανέβηκε δεν είναι τόσο εύκολη αλλά με πολλά παράξενα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook