Μιλήσαμε με τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Και είχαν να πουν πολλά…

Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας μίλησαν στο athleticradio.gr σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που αναφέρονται σε ΟΦΗ, Εργοτέλη αλλά και την ποδοσφαιρική τους οικογένεια, τον Ηρόδοτο.

Συνέντευξη στους Κώστα Παπαδόπουλο, Γιάννη Φραγκάκη

Παιδιά ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας του Ηροδότου. To μήλο έπεσε κάτω από την μιλιά: Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας, βάδισαν στα χνάρια του πατέρα τους, Τάσου που αποτελεί μια από τις «σημαίες» της ομάδας της Αλικαρνασσού. Ποδοσφαιριστές που έχουν «φάει με το κουτάλι» τα ελληνικά γήπεδα. Δύο αδέρφια που ξεκίνησαν την καριέρα τους στην ίδια ομάδα, αλλά αγωνίστηκαν και ως αντίπαλοι. Ο Δημήτρης και ο Γιάννης Κοιλιάρας μιλούν στον athleticradio.gr για την καριέρα τους, το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη σχέση μεταξύ τους…

Ο Δημήτρης και ο Γιάννης Κοιλιάρας βρέθηκαν στην ίδια ομάδα στα πρώτα επαγγελματικά βήματα του δεύτερου. Ο Εργοτέλης του Νίκου Καραγεωργίου έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη να αναδείξει το ταλέντο του. Όντας συμπαίκτες η σχέση τους δεν άλλαξε. Όπως τόνισε ο Δημήτρης, «εγώ ήμουν πιο μεγάλος. Ο Γιάννης ήρθε πιο μετά. Είχε κι άλλους μικρούς ο Εργοτέλης και έδεσε με αυτούς. Εγώ έκανα παρέα με μεγαλύτερους, γιατί ήμουν περισσότερο καιρό στην ομάδα, όμως τον έβλεπα», με τον Γιάννη να συμπληρώνει πως, «κάναμε από μικροί παρέα. Όχι μόνο επειδή είμαστε αδέρφια. Γενικά ήμασταν μαζί όλη μέρα».

Πέρα από συμπαίκτες, τα δύο αδέρφια αγωνίστηκαν και ως αντίπαλοι τη σεζόν 2015-2016. Ο Δημήτρης τότε αγωνιζόταν στον Ιάλυσο και ο Γιάννης πραγματοποιούσε την πρώτη του σεζόν στην ομάδα του ΟΦΗ. Ήταν σίγουρα μία πρωτόγνωρη… δοκιμασία για τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χαρακτήρισαν αυτήν την εμπειρία μία «αμήχανη στιγμή», που ξεχάστηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το δέντρο του Τάσου Κοιλιάρα και οι καρποί του, Δημήτρης – Γιάννης

Μεγαλώνοντας και βλέποντας το ταλέντο τους στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης και ο… μικρός αδερφός Γιάννης αγάπησαν δύο σύμβολα. Ο πρώτος της ΑΕΚ και ο δεύτερος της Ρεάλ Μαδρίτης. Όνειρο τους ήταν να φορέσουν κάποια στιγμή αυτές τις δύο φανέλες. Μπορεί να μην τα κατάφεραν, όμως η πορεία τους στα ελληνικά γήπεδα μόνο μικρή δεν είναι! Το γεγονός πως είναι παιδιά ενός ιστορικού ποδοσφαιριστή του Ηροδότου, του Τάσου Κοιλιάρα, σε τι βαθμό τους επηρέασε ποδοσφαιρικά και τι εφόδια αποκόμισαν από εκείνον;

Οι δύο ποδοσφαιριστές έσταξαν… μέλι για τον αγαπημένο τους πατέρα αναφέροντας πως μόνο θετικά μπορεί κάποιος να αποκομίσει από αυτόν.

Ο Δημήτρης αναφέρθηκε στο γεγονός πως είναι και ο ίδιος πατέρας και πως ο Τάσος Κοιλιάρας ήταν παράδειγμα προς μίμηση για εκείνον. Οι δύο τους όμως στάθηκαν στην κριτική και τις συμβουλές του πατέρα τους, ακόμα κι όταν έδειχναν καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κοιλιάρας τόνισε ότι, «έχω κρατήσει περισσότερο πως οι πατεράδες είναι πιεστικοί και μιλάνε με τους προπονητές, πράγμα που ο δικός μας πατέρας δεν είχε ποτέ και αυτό μας βοήθησε. Ακόμα μας κριτικάρει και μας δίνει συμβουλές».

Αναθέσαμε στους δύο ποδοσφαιριστές να μας αναλύσει ο καθένας τα θετικά και τα αρνητικά του άλλου και κανείς δεν είχε να δηλώσει κάτι άσχημο. Ο Δημήτρης χαρακτήρισε τον αδερφό του «καλό παίκτη, αθλητή, καλό σε άμυνα και επίθεση» και ο Γιάννης τόνισε συγκεκριμένα, «τι να πω για τον Δημήτρη; Το ταλέντο που είχε από μικρός δεν υπήρχε στην Κρήτη. Έχει αδικήσει τον εαυτό του από μόνος του, αλλά νομίζω πως ακόμα σαν ταλέντο και ποιότητα δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Μπορούσε να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης».

Συμπληρώνοντας όσα ανέφερε αρχικά, ο Δημήτρης συμπλήρωσε πως «πάντα λέω την αλήθεια, αν είναι καλός, μέτριος ή κακός. Έτσι είναι οι πραγματικοί φίλοι. Θα σου πουν τι λάθος έχεις κάνει». Στη συνέχεια, ο Γιάννης αναφέρθηκε στην υποστήριξη που δίνει στον Δημήτρη, παρακολουθώντας όσες αναμετρήσεις του αδερφού του μπορεί. Ακόμα κι όταν δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση ενός αγώνα του Δημήτρη, εκείνος έβρισκε τον τρόπο μέσω ραδιοφώνου ή κάποιας ιστοσελίδας να παρακολουθήσει την πορεία του αδερφού του.

Η ξενομανία και η… ευκαιρία της κρίσης

«Στην Ελλάδα οι ποδοσφαιριστές είναι σαν πιόνια…», ήταν η πρώτη φράση του Δημήτρη Κοιλιάρα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνος και ο Γιάννης αναφορικά με αυτό, με τα δύο αδέρφια να αιτιολογούν την άποψη τους τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, «μπορείς να κάνεις μία τρομερή χρονιά, να τραυματιστείς στο τέλος της και να σου πουν πως δε σε χρειάζονται πλέον», ενώ συνεχίζοντας συμπλήρωσαν πως «μπορεί να κάνεις πέντε χρονιές τρομερές και να μην είσαι καλός ένα εξάμηνο και να σε διώξουν».

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, καθώς παρέθεσαν ακόμα ένα παράδειγμα αναφέροντας ότι «είσαι Έλληνας ποδοσφαιριστής και ειδικά Ηρακλειώτης, παίζεις στον ΟΦΗ, παίρνεις δέκα… δραχμές και είσαι με άριστα το δέκα ποδοσφαιριστής του οκτώ. Θα πάρουν έναν ξένο του οκτώ και θα του δώσουν τα τριπλάσια χρήματα από εκείνα που παίρνει ο Έλληνας. Έχουμε αυτήν την ξενομανία. Παίζουν σίγουρα ρόλο και οι μάνατζερ, απλά τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουν λίγο το ταλέντο, γιατί είμαστε χάλια οικονομικά».

Αφού αναφέρθηκαν και στο παράδειγμα του Πανιωνίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στα νέα παιδιά, ο Δημήτρης τόνισε τη διαφορά με τη σεζόν που αγωνίστηκε εκείνος στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, τα χρόνια τα οποία, όπως δήλωσαν και οι δύο, ένας νεαρός ήταν πιο δύσκολο να πάρει ευκαιρίες. Ο Γιάννης με τη σειρά του αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την πρώτη του θητεία στον Εργοτέλη, όπου είχε να αντιμετωπίσει αρκετά μεγάλα ονόματα της ομάδας, όπως ο αδερφός του, ο Λεάλ και ο Ρομάνο.

«Όπως το έχω ζήσει εγώ, πλέον δεν πρέπει να κοιτάς το ποδόσφαιρο», υπογράμμισε ο Γιάννης Κοιλιάρας, με τα δύο αδέρφια να στέκονται στο γεγονός πως δεν είναι εύκολο πλέον να φτιάξεις τη ζωή σου από το ποδόσφαιρο. Συνεχίζοντας ο Γιάννης Κοιλιάρας τόνισε πως, «αν δεν πας σε ομάδες που έχουν προοπτικές να γίνεις ποδοσφαιριστής με καριέρα είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε κάποιες χωρίς να πληρώνεσαι. Η επιλογή σου είναι με το τι έχεις πίσω σου, τι κουβαλάς» και αιτιολογώντας όσα προανέφερε, στάθηκε στο παράδειγμα εκείνου, που είναι μόνος και του αδερφού του που έχει οικογένεια, ενώ τόνισε πως ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο στην ποδοσφαιρική καριέρα κάποιου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Κοιλιάρας, μίλησε για την προσωπική του εμπειρία παίρνοντας διαφορετικές αποφάσεις όταν δημιούργησε την δική του οικογένεια, ενώ παράλληλα στάθηκε στην έλλειψη… δίψας όταν μένεις στάσιμος και δεν πληρώνεσαι, χαρακτηριστικά πως «μετά δε γουστάρεις αυτό που κάνεις. Δεν είσαι καλά…».

Η αποχώρηση και η επιστροφή στην… πατρίδα

Μεταφέροντας τη συζήτηση σε πιο προσωπικό επίπεδο, ρωτήσαμε τον Δημήτρη Κοιλιάρα για τις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το κυπριακό ποδόσφαιρο, στο οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-2013 με την ΑΕΠ Πάφου. Ο 31χρονος επιθετικός χαρακτήρισε πιο σκληρό και αμυντικό το ελληνικό πρωτάθλημα και από την άλλη πιο ποιοτικό το κυπριακό, εξαιτίας της παρουσίας αρκετών Λατίνων ποδοσφαιριστών. Βέβαια, συμπλήρωσε πως το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει καλές ομάδες, όμως το ελληνικό είναι πιο ανταγωνιστικό.

Την αγωνιστική σεζόν 2016-2017 ο Δημήτρης Κοιλιάρας ξεκίνησε με τη φανέλα του Εργοτέλη, όμως τελειώνει με εκείνη του Ηροδότου, αλλάζοντας «στρατόπεδο» και κατηγορία στα μέσα της χρονιάς. Έχοντας μία εικόνα για τα διοικητικά και αγωνιστικά και των δύο ομάδων, τέθηκε να μας εξηγήσει το λόγο της αποχώρησης του από τους «κιτρινόμαυρους» και της επιλογής του να συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Όσον αφορά τον Εργοτέλη μίλησε για μία νέα διοίκηση σε μία άγνωστη για εκείνον κατηγορία, δίνοντας επίσης το παράδειγμα του ΟΦΗ και τονίζοντας παράλληλα την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει, ενώ για την αποχώρηση του έριξε… καρφιά στον Γιάννη Χατζηνικολάου για την συμπεριφορά του προς το πρόσωπο του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως, «δεν μου άρεσε στον Εργοτέλη, όπως ξεκίνησα και όπως μου φερόταν ο κύριος Χατζηνικολάου εκείνη την περίοδο. Είχα χαλαστεί τόσο πολύ που έβαλα στο μυαλό μου πως θέλω να αποχωρήσω. Δεν ένιωθα καλά και την κατάλληλη στιγμή ήρθα στον Ηρόδοτο».

Σχετικά με την επιστροφή του στους «κυανόλευκους» έπειτα από πολλά χρόνια, αναφέρθηκε αρχικά στους πολλούς ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες που διαθέτει ο Ηρόδοτος και υπογράμμισε πως, «ο Ηρόδοτος ήταν μία ομάδα που αγαπούσα από μικρό παιδί. Εδώ μεγάλωσα, γινόταν κάτι καλό φέτος και κάποια στιγμή ήθελα να γυρίσω εδώ,  ασχέτως αν αγαπάω και τον Εργοτέλη, στον οποίο αναδείχθηκα. Απλά ήθελα να γυρίσω σε μία ηλικία που μπορούσα να προσφέρω, όχι μόνο για να παίξω ένα χρόνο και να λέω πως έπαιξα απλά». Τέλος, έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη χρονιά του Ηροδότου, τονίζοντας πως διοικητικά και αγωνιστικά βαδίζει σε πολύ θετικά μονοπάτια και κάνει τεράστια βήματα προόδου καθημερινά.

Η οικογένεια, οι επιλογές και η ανανέωση!

Έχοντας δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ο Δημήτρης Κοιλιάρας, βλέπει διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Όπως ανέφερε και ο ίδιος, «θα μπορούσα να παίζω σε μεγαλύτερη κατηγορία και να μην πληρώνομαι, όπως πολλοί ποδοσφαιριστές. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω οικογένεια, δεν μπορώ να τη ζώ με ελάχιστα λεφτά. Είναι η δουλειά μου αυτή. Έτσι, πρέπει να παίζω και να αμείβομαι, ώστε να ζω την οικογένεια μου. Αν το έβλεπα καθαρά σαν χόμπι δεν θα έπαιζα σε χαμηλές κατηγορίες».

Κλείνοντας την κουβέντα μας με τον Δημήτρη Κοιλιάρα τον ρωτήσαμε για την επόμενη σεζόν και αν εκείνη τον βρει ξανά με τα κυανόλευκα, με τον έμπειρο επιθετικό να στέκεται στην αγάπη που έχει για τον Ηρόδοτο, την οποία δείχνει καθημερινά, ενώ πέταξε το… μπαλάκι στη διοίκηση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού στην οποία επιθυμεί να μείνει.

Ο ΟΦΗ και η φιλοσοφία του προπονητή…

Την φετινή αγωνιστική σεζόν ο ΟΦΗ άλλαξε προπονητή στα μέσα της χρονιάς με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αντικαθιστά το Νίκο Νιόπλια στον πάγκο των «μελανόλευκων». Δύο προπονητές, που όπως αποδείχθηκε είχαν διαφορετική φιλοσοφία και εικόνα για τον ΟΦΗ. Άλλωστε, ο Γιάννης Κοιλιάρας τόνισε τις διαφορές ανάμεσα στους δύο τεχνικούς χαρακτηρίζοντας το ποδόσφαιρο του Νίκου Νιόπλια πιο επιθετικό και πιο αμυντικό εκείνο του Νίκου Παπαδόπουλου. «Ο κύριος Νιόπλιας δεν ήξερε την κατηγορία μας το είχε πει και ο ίδιος. ‘Ηθελε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής», ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας «ο κύριος Παπαδόπουλος, επειδή ξέρει την κατηγορία περισσότερο παίζει πιο αμυντικά και έξυπνα. Παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο με εκείνον σε σχέση με τον κύριο Νιόπλια».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως ο ΟΦΗ έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League, όμως στήριξε το Νίκο Νιόπλια τονίζοντας ότι «εμείς οι ίδιοι αδικήσαμε τον κ.Νιόπλια με τα αποτελέσματα που φέρναμε στην αρχή της χρονιάς».

«Ο Παναιτωλικός…», ανέφερε αμέσως μετά την ερώτηση μας για την ιδανική ελληνική ομάδα από άποψη οργάνωσης. Αιτιολογώντας τη γνώμη του τόνισε τις προσωπικές εμπειρίες που είχε στο Αγρίνιο, ως αντίπαλος, καθώς και όσα έχει ακούσει από φίλους και γνωστούς. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε πως «ο Παναιτωλικός έχει φτιάξει ένα πολύ ωραίο προπονητικό κέντρο, έχει φτιάξει το γήπεδο του από την αρχή σε κερκίδες και αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος ζει για την ομάδα, γεμίζει το γήπεδο και νομίζω πως είναι ομάδα πρότυπο σύμφωνα με όσα ξέρω μέχρι στιγμής».

Σχετικά με τον ΟΦΗ και αν βαδίζει στα ίδια μονοπάτια με την ιδανική για εκείνον ομάδα, ο Γιάννης Κοιλιάρας έδειξε αισιόδοξος και βέβαιος για τα θεμέλια που έχουν χτιστεί, ώστε οι «μελανόλευκοι» να καταφέρουν να επιστρέψουν ως μεγάλη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως όλα είναι στο χέρι της διοίκησης, καθώς κόσμος και ιστορία δε λείπουν.

Το συμβόλαιο και… η εύνοια ομάδων

Στη διοίκηση έριξε… το μπαλάκι και στην δική του παραμονή στον ΟΦΗ, αναφέροντας πως, «έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή και με τη διοίκηση αν θέλουν να με κρατήσουν. Περιμένουμε να δούμε αν θα παραμείνει ο κύριος Παπαδόπουλος. Εγώ θέλω να τηρήσω το συμβόλαιο μου και να μείνω χρόνια στον ΟΦΗ. Δεν έχω ακόμα συζητήσει ακόμα για αν θα είμαι στα πλάνα της ομάδας την επόμενη σεζόν. Είναι ακόμα νωρίς». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αν είχε την επιλογή να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ή μία μικρή ομάδα, θα επέλεγε εκείνη που θα αγωνιζόταν περισσότερο, ακόμα κι αν εκείνη ήταν σε μικρότερη κατηγορία.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας δεν άφησε ασχολίαστη και την κατάσταση που επικρατεί στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, καθώς σε ερώτηση μας σχετικά με το αν επηρεάστηκε ο ΟΦΗ από τη διαιτησία, έριξε… καρφιά κατά ορισμένων ομάδων που ευνοήθηκαν. Συγκεκριμένα ανέφερε πως, «φάνηκε πολύ φέτος να έχουν εύνοια οι δύο πρώτες ομάδες. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας μέσα στο γήπεδο. Ίσως παίξει πιο σημαντικό ρόλο την επόμενη σεζόν, που η διοίκηση θα είναι πιο υποψιασμένοι για τα εξωαγωνιστικά, καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται στον ΟΦΗ δεν ήταν τόσο του ποδοσφαίρου και τους φάνηκαν παράξενα όσα συνέβησαν». Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δεν κρύφτηκε, όμως, πίσω από το δάχτυλο του τονίζοντας πως οι ίδιοι στον ΟΦΗ αδίκησαν τους εαυτούς τους, ενώ γνωστοποίησε πως οι φίλοι του ΟΦΗ και η διοίκηση του έχουν τόση περηφάνεια που δεν μπορούσαν να δεχτούν να… σπρωχτούν, όπως υπογράμμισε, από διάφορους εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

“Βόμβες” Γιάννη: “Δεν με σέβαστηκαν στον Εργοτέλη”

Με δύο διαφορετικές θητείες στον Εργοτέλη, ο Γιάννης Κοιλιάρας τέθηκε να απαντήσει το λόγο που έφυγε από τους «κιτρινόμαυρους» το 2014 αφήνοντας αιχμές για την τότε διοίκηση. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε τις διαφορές της διοίκησης του κ. Απόστολου Παπουτσάκη με εκείνη της δεύτερης θητείας του στον Εργοτέλη. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως, «Εγώ είχα παίξει στον Εργοτέλη του συγχωρεμένου του κυρίου Παπουτσάκη που ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Όταν ξαναπήγα στον Εργοτέλη υπήρχε άλλη διοίκηση. Δε λειτουργούσε η ομάδα όπως παλιά. Ο κύριος Απόστολος (σ.σ. Παπουτσάκης) λειτουργούσε με το ήθος. Ο,τι κι αν γινόταν θα έβαζε πρώτη την ψυχολογία και το καλό του ανθρώπου και μετά τα άλλα».

Σχετικά με το παράπονο με το οποίο έφυγε από την ομάδα του Μαρτινέγκο υπογράμμισε πως, «ενώ είχα τραυματιστεί και το καλοκαίρι ήταν όλα καλά και ακολούθησα ολόκληρη την προετοιμασία, μου είπαν να φύγω όταν είχε κλείσει η μεταγραφική περίοδος με αποτέλεσμα να μπορώ να παίξω μόνο σε ομάδα Γ’ Εθνικής για αυτό επέλεξα τότε τον Ηρόδοτο. Δε μου είπαν νωρίτερα πως θα πάρουν άλλον ποδοσφαιριστή ή ότι δεν είμαι στα πλάνα της ομάδας. Δε με σεβάστηκαν, δε νοιάστηκαν για εμένα». Εκείνη την περίοδο ο Γιάννης Κοιλιάρας πήγε φαντάρος και πήρε μεταγραφή για τον Ηρόδοτο, όμως δεν κράτησε κακία στον Εργοτέλη που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο, παρότι δήλωσε πως πόνεσε αρκετά από τη συμπεριφορά της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης.

Η αξέχαστη στιγμή στη «Λεωφόρο»

Όπως όλοι, έτσι και ο Γιάννης Κοιλιάρας έχει μία στιγμή που θα θυμάται για πάντα. Για εκείνον συνέβη στο «Απόστολος Νικολαϊδης», γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην αναμέτρηση του Εργοτέλη απέναντι στους «πράσινους» τη σεζόν 2007-2008. Όπως ανέφερε και ο ίδιος «ήταν ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, όχι μόνο επειδή έκανα το ντεμπούτο μου απέναντι στον Παναθηναϊκό που είχε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και επειδή μπήκα αλλαγή στη θέση του αδερφού μου του Δημήτρη. Αυτό το έχω κρατήσει». Όσον αφορά την αξέχαστη στιγμή του από τον ΟΦΗ, δήλωσε πως είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που για τη σύγχρονη ιστορία των «μελανόλευκων» ήταν σημαντική, ενώ υπογράμμισε πως, «το ζήσαμε έντονα γιατί μας πολεμούν. Πάντα πολεμούν τον ΟΦΗ. Δεν έχουμε την εύνοια άλλων ομάδων. Το χάρηκα πάρα πολύ το περσινό πρωτάθλημα».

Το κλείσιμο της καριέρας…

Αν είχαν την ευκαιρία να κλείσουν την καριέρα τους στην ίδια ομάδα ποια θα επέλεγαν; Θέσαμε το ερώτημα στους Δημήτρη και Γιάννη Κοιλιάρα ολοκληρώνοντας την πολύ όμορφη συζήτηση μας και δε δίστασαν να απαντήσουν. Ο μεν Δημήτρης θα επέλεγε τον Ηρόδοτο, στον οποίο εξάλλου αγωνίζεται αυτή τη σεζόν. Ο δε Γιάννης, δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα της γειτονιάς του, όμως τόνισε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα, στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook