“Σάρωσε” στο Ντουμπάϊ ο “Γίγαντας” Στεφανουδάκης!

Πήρε τέσσερα χρυσά μετάλλια στα «9th Grand – Prix – Fazaa International Athletics» και “Sharjah 7th International Open Athletics Meeting”. “Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο για το 2017”, ανέφερε ο ίδιος.

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ξεκίνημα στη φετινή αθλητική χρονιά, κατακτώντας στους αγώνες στο Ντουμπάι, τέσσερα χρυσά μετάλλια!!!

Δύο χρυσά μετάλλια στην σφαιροβολία και τον ακοντισμό  κατέκτησε στο “9th Fazza Para-Athletics Championships” , και άλλα δύο στα ίδια αγωνίσματα στο “Sharjah 7th International Open Athletics Meeting” στο Ντουμπάι !

Ο ίδιος είπε:

“29,13 μ και ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο ήταν το αποτέλεσμα από τη σημερινή μου συμμετοχή στη διεθνή αθλητική διοργάνωση του Sharjah, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μια επίδοση που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Με βολές σταθερές και υψηλές πραγματοποιήθηκε και αυτός ο αγώνες. Βολές πάνω από 28 μέτρα. Σημάδι ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο για το 2017.

Σήμερα θα ήθελα το μετάλλιο αυτό να το αφιερώσω σε όλους τους ανθρώπους που με βοηθούν ώστε να κάνω πράξη αυτό μου το όνειρο.

Και ιδιαίτερα, στους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη, Ιωαννίδη Ιάκωβο και στους ανθρωπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά, ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ (μέγας χορηγός), ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Άνθρωποι που επέλεξαν να είναι συμπαραστάτες μου στο όνειρο.

Γιατί χωρίς αυτούς ίσως να μην είχαν γίνει πράξη όλα τα ωραία του πρωταθλητισμού.

Καλό βράδυ από τη Sharjah”.

Πηγή mesaralive.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook