Αθωώθηκε ο Μανώλης Κουβαράς για το περίφημο ματς του 2011!

Ο Μανώλης Κουβαράς και κατ επέκταση, ο Αλέξης Κούγιας, αθωώθηκε από το Β’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για την υπόθεση δωροδοκίας του αγώνα Χερσόνησος – Παναχαϊκή που έγινε το 2011.

Μια υπόθεση που κράτησε σχεδόν 4,5 χρόνια έφτασε στο τέλος της μετά την σημερινή απόφαση που βάζει οριστικά τέλος σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που ταλαιπώρησε αρκετά τον πρώην γενικό αρχηγό της Χερσονήσου Μανώλη Κουβαρά αλλά και τον Αντώνη Αραβιάκη που επίσης αθωώθηκε. Η απόφαση του Εφετείου Αθηνών ήταν καταπέλτης και αθώωσε πλήρως τον Μανώλη Κουβαρά που είχε παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία του αγώνα Χερσόνησος – Παναχαϊκής. Επίσης αθωώθηκε και ο Αλέξης Κούγιας ενώ στον αντίποδα, στον Σταθάκη επιβλέηθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και επιβολή χρηματικού προστίμου 5.000 ευρώ.

Η υπόθεση αφορούσε τον αγώνα Χερσόνησος-Παναχαϊκή 1-2, που διεξήχθη στις 17 Απριλίου 2011. Οι Πατρινοί που πήγαιναν για άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Football League φερόντουσαν –σύμφωνα με το κατηγορητήριο- να χρημάτισαν με το ποσό των 5.000 ευρώ τους Κρητικούς, με τον Σταθάκη να τα παραδίδει στον Κουβαρά κατ’ εντολή Κούγια και ο Αραβιάκης να είναι ο «μιλημένος» ποδοσφαιριστής.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook