Ένας απίστευτος πανεπιστημιακός διαγωνισμός του κ@λου!!!

Πανεπιστήμιο διοργανώνει διαγωνισμό για «τα καλύτερα οπίσθια της χρονιάς»!!!

Πανεπιστήμιο διοργανώνει διαγωνισμό για «τα καλύτερα οπίσθια της χρονιάς»!!!

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο σύνολό τους στην ιστοσελίδα της φοιτητικής εφημερίδας «Τhe Tab», όπου 12 εξ’ αυτών κατάφεραν, μετά από ψηφοφορία, να περάσουν στον τελικό.

Και όλα αυτά για τον διαγωνισμό για την ανάδειξη των «καλύτερων οπισθίων της χρονιάς» στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, παρακαλώ!!!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται στο βρετανικό πανεπιστήμιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολλών γυναικείων οργανώσεων.

Οι 12 φοιτητές – έξι άνδρες και έξι γυναίκες – που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό επέλεξαν είτε να μιμηθούν την Κιμ Καρντάσιαν είτε να βγάλουν πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες ατενίζοντας ένα ποτάμι ή την θέα από την ταράτσα του πανεπιστημίου.

Ok… δείτε πάντως στην συνέχεια και τους κ#λους που… πέρασαν στον τελικό!!!

best-ass-in-cambridge-uni-011best-ass-in-cambridge-uni-012best-ass-in-cambridge-uni-010best-ass-in-cambridge-uni-007best-ass-in-cambridge-uni-008best-ass-in-cambridge-uni-009best-ass-in-cambridge-uni-004best-ass-in-cambridge-uni-005best-ass-in-cambridge-uni-006best-ass-in-cambridge-uni-002best-ass-in-cambridge-uni-001best-ass-in-cambridge-uni-003

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook