Που θα βρεις το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον;

Ποιες είναι οι 25 πολυεθνικές εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον;

Ποιες είναι οι 25 πολυεθνικές εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον;

Στις χώρες που το ζήτημα εργασία ή ανεργία δεν τίθεται, τα ερωτήματα είναι διαφορετικά και υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα προς επίλυση, όπως για παράδειγμα η πολυτέλεια στην επιλογή κάποιας εταιρίας για δουλειά με βάση τον εργασιακό χώρο

Μάλιστα, πολλές είναι οι πολυεθνικές εταιρίες, κυρίως, που δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό το ζήτημα, δηλαδή στον εργασιακό χώρο… και φυσικά δεν λείπουν από το παιχνίδι και άλλες εταιρίες που έρχονται να τις αξιολογήσουν και να βγάλουν τις κορυφαίες εταιρίες με βάση το εργασιακό τους περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν και φέτος το Great Place to Work® ανακοίνωσε την 4η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Multinational Workplaces, των πολευθνικών εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στην πρώτη τριάδα βρίσκονται η Google, η SAS Institute και η NetApp, την ίδια στιγμή που ανάμεσα στις 25 που βραβεύτηκαν είναι και οι Microsoft, Diageo, MARS, κάτι που οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα.

Η λίστα με τις καλύτερες πολυεθνικές «World’s Best Multinational Workplaces» στηρίζεται στα δεδομένα της έρευνας Best Workplaces που έγινε για τις επιμέρους εθνικές λίστες που συντάσσει το Great Place to Work®.

Να πούμε ότι η SAS Institute στην Ελλάδα διακρίθηκε πρώτη στην Κατηγορία Μεγέθους 20-49 Εργαζομένων της Λίστας Best Workplaces Greece, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην παγκόσμια λίστα καθότι σε τοπικό επίπεδο απασχολεί λιγότερα από 50 άτομα.

Η λίστα των 25 World’s Best Multinational Workplaces

Great Place to Work 2014

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook