Τα πιο fun to work γραφεία

Ποια είναι τα πιο σουρεαλιστικά γραφεία στον κόσμο;

Ποια είναι τα πιο σουρεαλιστικά γραφεία στον κόσμο;

Όσο πιο ευχάριστο είναι το περιβάλλον εργασίας, τόσο πιο αποδοτική μπορεί να γίνει και η εργασία, την ίδια στιγμή που μάλιστα και οι εργαζόμενοι νοιώθουν σαν το… σπίτι τους!!!

Την παραπάνω ιδέα την έχουν “πιάσει” οι μεγάλες εταιρίες και κυρίως οι κολοσσοί προϊόντων τεχνολογίας όπως η Google, κλπ, μετατρέποντας τα γραφεία τους στους πιο διασκεδαστικούς χώρους που θα μπορούσε κάποιος να συναντήσει σε χώρο εργασίας!!!

Είπε κανείς ότι η διακόσμηση του χώρου δεν βοηθά στην δημιουργικότητα κατά την εργασία; Δεν ξέρουμε για άλλους, αλλά στην Google, όπως φαίνεται, δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην διακόσμηση και στον χώρο γενικότερα, προσφέροντας στους υπαλλήλους τους το ιδανικότερο χώρο για να εργαστούν. Βασικά όχι απλά για να εργαστούν, αλλά για να εμπνευστούν, να χαλαρώσουν, να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν τα νέα και ανταγωνιστικά προϊόντα του αμερικανικού κολοσσού.

Αυτό βέβαια το παράδειγμα της Google, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα το ακολουθούν και άλλες μεγάλες εταιρίες με σκοπό την αποδοτικότητα και την δημιουργικότητα.

Περισσότερα μάλλον δεν έχει νόημα να αναφέρουμε μιας και οι φωτογραφίες που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους…

Ακολουθούν στην συνέχεια τα γραφεία των Inventionland Design Factory, Selgas Cano Architecture Office, Airbnb και φυσικά της Google

air1 air2_0 design1 design2 google2_0 google3_0 google4 selgas1 selgas2 selgas3

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook