Ερυθρός Αστέρας για Ντάρκο

Το… μπάσιμο του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό ώθησε τους συμπατριώτες του Ντάρκο Κοβάσεβιτς να βγάλουν στην επιφάνεια πως ο Σέρβος φορ αποχωρεί από το λιμάνι για να γυρίσει στην πατρίδα του! Η ομάδα του Αστέρα φέρεται αποφασισμένη να το ντύσει με τα χρώματά της και θα προσπαθήσει να πιέσει όσο περισσότερο γίνεται γι’ αυτό τον Ολυμπιακό.  […]

Το… μπάσιμο του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό ώθησε τους συμπατριώτες του Ντάρκο Κοβάσεβιτς να βγάλουν στην επιφάνεια πως ο Σέρβος φορ αποχωρεί από το λιμάνι για να γυρίσει στην πατρίδα του!

Η ομάδα του Αστέρα φέρεται αποφασισμένη να το ντύσει με τα χρώματά της και θα προσπαθήσει να πιέσει όσο περισσότερο γίνεται γι’ αυτό τον Ολυμπιακό. 

Με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρείται αλλά και είναι από πολύ δύσκολο έως και απίθανο να αφήσει τον Ολυμπιακό ο Κοβάσεβιτς. Προέρχεται από μία σούπερ χρονιά και οι οιωνοί για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σήμερα εξελίξεις επί του θέματος, με τους Σέρβους δημοσιογράφους να επιμένουν στο σενάριο τους… Οι… καμπάνες για τον τελικό Κυπέλλου Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο της τάξεως των 4 χιλ. ευρώ στις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Άρης για τα τεκταινόμενα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε πως ο τελικός είχε γίνει στις 17 Μαϊου στο «Καυτανζόγλειο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook