Από μαλλί καλά πάμε, από λογική και δημοκρατία όμως;

Τι είναι ο Τσίπρας να θέλει να μιλάει και να τον ακούμε λέει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος – Κομμώτρια της Κυβέρνησης…

Τι είναι ο Τσίπρας να θέλει να μιλάει και να τον ακούμε λέει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος – Κομμώτρια της Κυβέρνησης…

Το πρωί του Σαββάτου η Σοφία Βούλτεψη προέβη, για ακόμη μία φορά, σε ανεκδιήγητες δηλώσεις. Συνεχίζει ακάθεκτη να στηρίζει την άνευ προηγουμένου λογοκρισία που υπέστη ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΝΕΡΙΤ, όπως αναφέρει το left.gr.

Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δε δίστασε να φέρει ως αντιπαράδειγμα τον Φιντέλ Κάστρο και τις διάσημες ομιλίες του, προφανώς εννοώντας πως στον κουβανό ηγέτη θα επέτρεπε να τοποθετηθεί στην, κατ’ ευφημισμό, δημόσια τηλεόραση.

“Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου. Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με 6καμερο;”, δήλωσε μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

“Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα… θα;”, συμπλήρωσε.

Ε, ναι η αλήθεια είναι ότι είναι πιο σημαντικό το ΣΚ μας να το περάσουμε ακούγοντας τις σαχλαμάρες του Σαμαρά, aka Σαχλαμάρα…

Για “θεσμική εκτροπή” και “μαύρο στη δημοκρατία” έκανε λόγο, απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως γράφει το left.gr.

“Αυτό που διέπραξε η κ. Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του καθεστώτος είναι το ήθος της δημοκρατίας που πρεσβεύουν”, συνέχισε, καταγγέλλοντας εκ νέου ότι τα όσα συνέβησαν ήταν αποτέλεσμα απόφασης της κυβέρνησης και όχι της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ.

Και για ποια διοίκηση της ΝΕΡΙΤ να μου πείτε; Αυτή στην οποία εφαρμόζουν την γνωστή τακτική του κόψε – ράψε; Ήθελαν να μας πείσουν και για μια δημόσια τηλεόραση με αξιοκρατία και άλλα τέτοια ωραία, αμ δε… Αυτοί πλέον δεν πείθουν ούτε τον ίσκιο τους…

Θα έρθει εποχή όμως που θα το φυσάνε το μαλλί εκεί στην ΝΔ αλλά δεν θα στρώνει με τίποτα… το θέμα είναι ότι τα δικά τους καπρίτσια τα χρεώνεται και τα πληρώνει και ένας ολόκληρος λαός και μια χώρα που θυσιάζεται για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα, οικονομικά και μικρό – πολιτικά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook