Κάτοικος πίσω από την αποτυχία του Κροκοδειλάκια

Κάτοικος σαμποτάρισε τις προσπάθειες να πιάσουν τον κροκόδειλο στο Ρέθυμνο…

Κάτοικος σαμποτάρισε τις προσπάθειες να πιάσουν τον κροκόδειλο στο Ρέθυμνο…

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό ο γνωστός ερπετολόγος, Ολιβιέ Μπερά, όταν κατάφερε να πιάσει τον κορμό του Σήφη στο φράγμα Ποταμών Ρεθύμνου, αλλά την ώρα που προσπαθούσε να του περάσει θηλιά, ο δαιμόνιος κροκόδειλος έγινε καπνός, όπως γράφει το koutipandoras.gr.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο διάσημος ερπετολόγος έφθασε, ωστόσο, στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κροκόδειλο του Νείλου. Ο Μπερά πάντως αναχώρησε λόγω υποχρεώσεων από τη χώρα, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει αργότερα και εφόσον δεν έχει πιαστεί ακόμα ο… Σήφης!!!

Κάτοικος πίσω από την αποτυχία να πιάσουν τον Κροκόδειλο!!!

Ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία κάτοικος σαμποτάρισε την επιχείρηση σύλληψης του Σήφη, εξέδωσε η δασολόγος, Χαρά Καργιολάκη, η πρόεδρος της επιτροπής που συστήθηκε ειδικά για την περίπτωση του κροκόδειλου από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Ανατολικής Κρήτης.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

“Στις 27 Αυγούστου γύρω στις 21.00, ενώ η επιχείρηση σύλληψης προχωρούσε κανονικά, κάτοικος της περιοχής με αυτοκίνητο, μη συμμορφούμενος στις συστάσεις αστυνομικών, προσέγγισε τη λίμνη απέναντι από την περιοχή που εμφανίστηκε ο κροκόδειλος, με αναμμένους ισχυρούς προβολείς και έθεσε σε λειτουργία τηλεβόα με συναγερμό και μηχάνημα παραγωγής μιμητικών ήχων πουλιών. Στη συνέχεια προσπάθησε να δημιουργήσει περαιτέρω όχληση με σφυρίγματα και φωνές. Η σοβαρότατη αυτή διατάραξη της ησυχίας ανάγκασε την επιχείρηση σύλληψης του ζώου να διακοπεί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook