Η Google ξέρει από που έχουμε περάσει…

Ένα απλό τρικ της Google για να δείτε όλα τα μέρη από όπου έχετε περάσει… Αν έχετε λογαριασμό Gmail ή χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή της Google, έχετε μια καλή ευκαιρία να θυμηθείτε τους σταθμούς της… ζωής σας, καθώς κάθε σας βήμα έχει καταγραφεί και έχει χαραχθεί στη διαδικτυακή μνήμη. Ευτυχώς, υπάρχει ένα “εύκολο τρικ” με το […]

Ένα απλό τρικ της Google για να δείτε όλα τα μέρη από όπου έχετε περάσει…

Αν έχετε λογαριασμό Gmail ή χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή της Google, έχετε μια καλή ευκαιρία να θυμηθείτε τους σταθμούς της… ζωής σας, καθώς κάθε σας βήμα έχει καταγραφεί και έχει χαραχθεί στη διαδικτυακή μνήμη.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα “εύκολο τρικ” με το οποίο μπορείτε να δείτε όλα τα μέρη, αλλά και τους χάρτες από τη διαδρομή που ακολουθήσατε, σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει η Google.

Όλα βέβαια εξαρτώνται, όπως διαβάζουμε και στο iefimerida.gr, από το αν είχατε στο «έξυπνο» τηλέφωνό σας ενεργοποιήσει δύο ρυθμίσεις: το «location reporting» (αναφορά τοποθεσίας) και το «location history» (ιστορικό επισκέψεων).

Σε περίπτωση που είστε από εκείνους που δεν επιθυμούν να αφήνουν πίσω τους κανένα διαδικτυακό ίχνος, υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής ολόκληρου του ιστορικού «Delete all history» ή του ιστορικού μιας συγκεκριμένης περιόδου «Delete history from this time period».

Όπως και να χει δείτε το σχετικό βίντεο ακολουθώντας τον σύνδεσμο με τις οδηγίες step by step

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook