Τα πλούσια παιδιά του Instragram…

Τα πλούσια παιδιά του Instragram ξεσάλωσαν φέτος το καλοκαίρι…

Τα πλούσια παιδιά του Instragram ξεσάλωσαν φέτος το καλοκαίρι…

Οι πλούσιοι όταν κάνουν “ζημιά” κάνουν ζημιά, πόσο μάλλον τα παιδιά τους και φυσικά όταν στην κουβέντα μπαίνουν και τα social media τότε η “ζημιά” θα πρέπει να είναι μεγάλη για να κερδίσει τις εντυπώσεις…

Όταν λέμε “ζημιά” εννοούμε φυσικά την απόλυτη χλιδή και τις ανέσεις της ζωής που μόνο όσοι έχουν μεγάλη τσέπη μπορούν να απολαύσουν.

Και όταν στην κουβέντα υπάρχουν τα λεφτά τσουπ μπαίνει και ένα Business Insider για να ολοκληρωθεί η… μελέτη!!!

Το σοβαρό λοιπόν Business Insider σε ένα… πλήρες ρεπορτάζ μάζεψε όλες τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι γαλαζοαίματοι και τα παιδιά των πλουσίων και παρουσιάζει εκείνες που πραγματικά αφήνουν ένα έντονο σημειολογικό σημάδι στο μυαλό του κάθε μικρομεσαίου. Αυτός ο κόσμος δεν είναι για όλους!

Ακριβά ρολόγια, εκκεντρικές διασκεδάσεις, σκυλιά να πίνουν σαμπάνιες, ξέφρενα πάρτι σε εξωτικά νησιά, χαλάρωμα σε ξενοδοχεία – παλάτια, αυτοκίνητα που τρέχουν ανεμπόδιστα σε μεγάλους δρόμους. Οι πλούσιοι τα έκαναν όλα και τα έκαναν στον υπερθετικό βαθμό.

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram άλλωστε μιλάνε από μόνες τους, δείτε τις και σκάστε από την ζήλια σας… ή μήπως όχι μιας και εμείς οι απλοί κοινοί θνητοί τελικά έχουμε περισσότερο νόημα στις μικρές αλλά αυθεντικές καθημερινές στιγμές της ζωής μας; Η απόφαση δική σας… η “απόλαυση” δική τους!!!

absolute-luxury-on-instagram-001absolute-luxury-on-instagram-002absolute-luxury-on-instagram-003absolute-luxury-on-instagram-004absolute-luxury-on-instagram-005absolute-luxury-on-instagram-006absolute-luxury-on-instagram-007absolute-luxury-on-instagram-008absolute-luxury-on-instagram-009absolute-luxury-on-instagram-010

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook