Ο Σήφης συνεχίζει τις βόλτες του στη λίμνη

Οι υπεύθυνοι συνεχίζουν τις συσκέψεις τους και ο κροκόδειλος τις βόλτες του, τι άλλα; Όλα καλά…

Οι υπεύθυνοι συνεχίζουν τις συσκέψεις τους και ο κροκόδειλος τις βόλτες του, τι άλλα; Όλα καλά…

Οι υπεύθυνοι που έχουν αναλάβει το δύσκολο όπως αποδείχτηκε έργο της παγίδευσης του Σήφη, αποφάσισαν στην πρωινή σύσκεψη να παραμείνουν στο μέχρι στιγμής σχέδιό τους, δηλαδή αυτό των παγίδων.

Ο διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης του φράγματοςΒαγγέλης Μαμαγκάκης σε δηλώσεις του που δημοσιεύει το flashnews.gr αναφέρει ότι:

“Θα συνεχίσουμε το σχέδιο με τις παγίδες και θα περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα. Υπάρχουν και νομικά ζητήματα που εξετάζουμε ως προς το ποιος έχει την ευθύνη να το πιάσει και το ποιός έχει την επίβλεψη. Το αν θα χρειαστεί τελικά η συνδρομή του “κροκοδειλάκια” όπως μάθαμε να τον λέμε, θα φανεί σύντομα.

Αν κρίνει η επιστημονική επιτροπή που είναι υπεύθυνη, ότι δεν μπορούμε να πιάσουμε τον κροκόδειλο με τις παγίδες, τότε θα αποφασίσει αν πρέπει να καλέσει τον ειδικό του είδους, Ολιβιέ Μπεχρά, προκειμένου να αιχμαλωτίσει με την εμπειρία που έχει το ερπετό”

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο… “κροκοδειλάκιας” έχει προτείνει από μόνος του να αιχμαλωτίσει τον Σήφη και μάλιστα δεν θα ζητήσει κάποια αμοιβή γι’ αυτό.

Λογικά θα έρθει με τις παγίδες του και τα υπόλοιπα… εργαλεία του αλλά και τις σχετικές κάμερες ώστε να προκύψει ένα ακόμα “επεισόδιο” στην δημοφιλή σειρά που παρουσιάζει στο γνωστό σε όλον τον κόσμο κανάλι National Geographic με ότι αυτό συνεπάγεται βέβαια και για την προβολή του νησιού και μάλιστα… δωρεάν!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook