Ατρόμητος: Τέλος και τυπικά ο Κάμπος

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Ατρόμητο, αφού μετά από τους ποδοσφαιριστές Σκοπέλίτη, Κορακάκη και Ιωάννου παρελθόν αποτελέι και ο προπονητής της ομάδας, Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα μετά την απόχωρηση του Γκιγέρμο Όγιος και δεν κατάφερε να την κρατήσει στην Super League. Μοιραία, ήρθε η λήξη της συνεργασίας του με τους Περιστεριώτες. Ο Κάμπος, […]

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Ατρόμητο, αφού μετά από τους ποδοσφαιριστές Σκοπέλίτη, Κορακάκη και Ιωάννου παρελθόν αποτελέι και ο προπονητής της ομάδας, Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα μετά την απόχωρηση του Γκιγέρμο Όγιος και δεν κατάφερε να την κρατήσει στην Super League. Μοιραία, ήρθε η λήξη της συνεργασίας του με τους Περιστεριώτες. Ο Κάμπος, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους Περιστεριώτες, παραχώρησε της εξής δήλωση, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Έπειτα από τη σημερινή συνάντηση, συμφωνήσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους παράγοντες της ομάδας και τον κ. Γιώργο Σπανό για την πρόσκληση να δουλέψω στον Ατρόμητο και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όπως ευχαριστώ και τους φιλάθλους που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά μου, μου συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν όσο μπορούσαν για να πάμε μπροστά.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες μου, επειδή στις λίγες ημέρες που έμεινα στον σύλλογο με βοήθησαν να κάνω τη δουλειά μου σωστά, με όλη μου την καρδιά. Εύχομαι ένα λαμπρό μέλλον για την ομάδα και ελπίζω να βρεθώ ξανά κοντά στον Ατρόμητο για να κάνουμε μία σπουδαία δουλειά και πορεία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook