Γίνεται Δανός ο Εντόι;

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να χάσει ο ΟΦΗ τον Νταμέν Εντόι καθώς υπάρχει πρόταση από την Κοπεγχάγη ύψους 2 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό αυτό υπάρχει ως bye out στο συμβόλαιο του Σενεγαλέζου επιθετικού με αποτέλεσμα όλα να κρίνονται από αυτόν.

Κολλάει η μεταγραφή του Μπεζάρες λόγω διαφωνιών.

Δεν έφτανε στον ΟΦΗ η μικρή βαθμολογική συγκομιδή που τον φέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ήρθαν και οι “μνηστήρες” για ποδοσφαιριστές του που κάνουν πιο δύσκολη την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 στα γραφεία του ΟΦΗ έχει φτάσει πρόταση από την Κοπεγχάγη ύψους 2 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Νταμέν Εντόι. Μάλιστα αυτό το ποσό υπάρχει στο συμβόλαιο του Σενεγαλέζου επιθετικού ως bye out με αποτέλεσμα στον ΟΦΗ να “κρέμονται” από τα χείλη του 23χρονου επιθετικού.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα αν η Κοπεγχάγη θελήσει να δώσε 2 εκ. ευρώ στον ΟΦΗ και συμφωνήσει με τον Εντόι τότε στην ομάδα του Ηρακλείου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω καθώς υπάρχει όρος αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του που αναφέρει ότι με το παραπάνω ποσό ο έγχρωμος επιθετικός μπορεί να φύγει.

Καταλαβαίνει κανείς ότι αν ο ΟΦΗ και ο Γιάννης Ματζουράκης χάσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του και τον μοναδική αξιόλογη επιθετική λυση τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο στην υπόθεση παραμονή ενώ θα χρειαστεί να βρεθεί και ισάξιος αντικαταστάτης του για την αναπλήρωση του κενού στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Εμπλοκή με Μπεζάρες Σε μια δύσκολη φαινομενικά ημέρα σαν να μην έφτανε στον ΟΦΗ η αύξηση της πρότασης της Κοπεγχάγης για τον Εντόι, παρουσιάζονται και επιπλοκές στην υπόθεση της μεταγραφής του Μπεζάρες.

Οι δύο πλευρές σε συζητήσεις που είχαν σήμερα όπως μεταδίδουν ισπανικά δημοσιεύματα έχουν κάποιες διαφορές σε θέματα του συμβολαίου του 27χρονου μέσου ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Κάντιθ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook