listen live
ακούτε τώρα:

listen live
ακούτε τώρα:

ακολουθεί:

e-radio logo

Δεν θέλω λάθη

Το athleticradio.gr βρέθηκε στο ΒΑΚ και την πρώτη προπόνηση του Γιάννη Ματζουράκη και μεταφέρει το κλίμα, το τι έγινε και τις πρώτες συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Το παρόν στο ΒΑΚ έδωσαν και οργανωμένοι φίλαθλοι που ζήτησαν συνάντηση με παίκτες και προπονητή.

Στις τρεις το μεσημέρι ξεκίνησε η «εποχή» του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του ΟΦΗ. Το athleticradio.gr βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και σας μεταφέρει γεγονότα, παρασκήνια αλλά και ότι άλλο συνέβη στην πρώτη του «Ρουμάνου».

Ζεστή υποδοχή από Σφακιανάκη Ο παίκτης με τον οποίο ο Γιάννης Ματζουράκης είχε κάτι παραπάνω από απλό χαιρετισμό ήταν ο Στέλιος Σφακιανάκης. Οι δύο τους γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στην Ξάνθη στις αρχές της νέας χιλιετίας και συζήτησαν για αρκετή ώρα στο κέντρο του γηπέδου πριν την έναρξη της προπόνησης. Οι δυό τους αγκαλιάστηκαν και συζήτησαν για περίπου 10 λεπτά ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονταν για την έναρξη της προπόνησης.

Στα Ρουμάνικα η συζήτηση με Μπαρκαουάν Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι γνωστό ότι μεγάλωσε στην Ρουμανία και αυτή η γλώσσα είναι η δεύτερη που μιλάει και θεωρείται βεβαίως μητρική του. Έτσι κατά την διάρκεια των ασκήσεων και αφού χώρισε τους παίκτες του σε ομάδες, έδινε οδηγίες στους αμυντικούς του. Εκεί ακολουθούσαν ασκήσεις οι Μπαρκαουάν, Ισά, Βενέτης, Γκάγκουλα και Αρβανίτης. Ενώ έδινε ασκήσεις σε κάποια στιγμή άρχιζε να συννενοείται με τον Μπαρκαουάν στην κοινή τους γλώσσα και στην συνέχεια ο Ρουμάνος αμυντικός μετέφραζε στα αγγλικά στους συμπαίκτες του τις οδηγίες του Ματζουράκη.

Έδειξε 4-4-2 Μπορεί αρχικά να μην γνωρίζει από πρώτη γεύση όλο το ρόστερ του ΟΦΗ ωστόσο στην πρώτη του προπόνηση έδωσε το στίγμα για τις πρώτες σκέψεις του. Έτσι αφού χώρισε τους ποδοσφαιριστές του για δίτερμα τους έβαλε σε διάταξη 4-4-2 με τους Εντόι-Όρος να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Δεν θέλω λάθη Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θέλει λάθη και επιθυμεί την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες του. Σε μια άσκηση για την κυκλοφορία της μπάλας όταν ο Σταυρακάκης έκανε μια λάθος μεταβίβαση ο Ματζουράκης σταμάτησε την άσκηση λέγοντας τους «γιατί έγινε αυτό»; Στην συνέχεια αφού τους τόνισε ότι δεν επιθυμεί λάθος μεταβιβάσεις, τους ζήτησε να είναι πολύ προσεκτικοί στις πάσες τους.

Παρουσία οργανωμένων η προπόνηση Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν και οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ, τόσο από τους «Κρήτες 4» όσο και από τους «Snakes 4» όπου ζήτησαν να συναντηθούν με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μετά το τέλος της προπόνησης.

Μέσα ο Δημούτσος-έξω ο Γκέρμπερ Ο Φαμπιάν Γκέρμπερ αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα τραυματία αφού ο Γερμανός μέσος δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να παραμένει σπίτι του κλινήρης. Αντιθέτως ο Δημούτσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και έδωσε κανονικά το παρόν στην προπόνηση.

Ανακοίνωση-απάντηση από Βατσινά Ο Φανούρης Βατσινάς δεν άφησε αναπάντηση την χθεσινή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και με σημερινή του ανακοίνωση δίνει συνέχεια στον «πόλεμο» που ξεκίνησε χθες ο Βασίλης Ξημέρης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη λύπη διαπιστώσαμε ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Ξημέρης, μέλος της μεγάλης οικογένειας μας, ενώ προσκλήθηκε να συμμετάσχει ο ίδιος ή εκπρόσωπος του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ αρνήθηκε και μάλιστα προέβη σε δηλώσεις απαξιωτικές για το Δ.Σ. και την ομάδα και επίσης ότι ούτε στο μέλλον θα συμμετάσχει στο Δ.Σ. Το γεγονός αυτό μας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Προκαλεί όμως εντύπωση ο χρόνος που επελέγη για τις δηλώσεις αυτές αφού από το Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έχει αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ και της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουμε για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Είναι κτύπημα κάτω από τη μέση. Ηδη είναι γνωστό, ότι προσλάβαμε τον καταξιωμένο προπονητή κ. Γιάννη Ματζουράκη και προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που πραγματικά του αξίζει. Κάποιοι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην προσπάθεια αυτή. Τους αφήνουμε στη κρίση των φιλάθλων μας. Αγωνιζόμαστε για ότι καλλίτερο μπορούμε για την ομάδα μας κάτω από δύσκολες συνθήκες κόντρα σε διάφορα μικρά και μεγάλα προσωπικά και μη συμφέροντα και θα πράξουμε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να ξεφύγουμε από την παράλογη κατάσταση που επικρατεί. Είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον της ομάδας, εξαρτάται από την ενωτική στάση όλων μας. Η οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας κλίματος σε βάρος της ομάδας αυτή την κρίσιμη περίοδο δεν θα ευδοκιμήσει. Ενωμένοι θα πάμε την ομάδα της Κρήτης και της καρδιάς μας εκεί που της αξίζει.