listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 08:00-10:00

Σύνδεση με Real fm (Καμπουράκης - Λυριτζής)

e-radio logo

Απειλητικά μηνύματα προς τον Βατσινά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο Φανούρης Βατσινάς δέχεται απειλητικά μηνύματα ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ήδη υπάρχει σταθερή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο σπίτι του αλλά και το εξοχικό του. Αναλυτικά το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso»: «Απρόβλεπτες διαστάσεις τείνει να λάβει η πίεση που ασκείται στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο Φανούρης Βατσινάς δέχεται απειλητικά μηνύματα ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ήδη υπάρχει σταθερή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο σπίτι του αλλά και το εξοχικό του. Αναλυτικά το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso»:

«Απρόβλεπτες διαστάσεις τείνει να λάβει η πίεση που ασκείται στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρη Βατσινά για μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών, με τις τελευταίες εκρηκτικές εξελίξεις να πυροδοτούν κλίμα έντασης και διχασμού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ο μεγαλοεπιχειρηματίας δέχεται διαρκείς ανώνυμες απειλές κατά της ζωής της δικής του και μελών της οικογένειάς του, όπως επίσης απειλείται και με καταστροφή της περιουσίας του, στην περίπτωση που δεν προωθήσει τη διαδικασία πώλησης της δημοφιλούς ομάδας.

Οπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ο κ. Βατσινάς στην προσπάθεια εκτόνωσης των εναντίων του κλιμακούμενων αντιδράσεων και των αποδοκιμασιών εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, έκανε πρόσκληση δημόσιου ενδιαφέροντος για όποιον φιλοδοξεί να πάρει στα χέρια του την τύχη της ΠΑΕ.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού σχήματος που το τελευταίο χρονικό διάστημα επιδιώκει να παραλάβει τη σκυτάλη παρουσιάζονται στις διαπραγματεύσεις με εξαιρετικά χαμηλές έως ανύπαρκτες προσφορές, με συνέπεια να καθίσταται ασύμφορη η όποια νέα διαπραγμάτευση.

Οπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από γνώστες του παρασκηνίου της επιχειρούμενης «αγοραπωλησίας», οι ενδιαφερόμενοι επιδιώκουν τη μεταβίβαση των μετοχών αντί πινακίου φακής.

Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο όμως, ο κ. Βατσινάς άρχισε να γίνεται -και μάλιστα ανά τακτά επαναλαμβανόμενα χρονικά διαστήματα- αποδέκτης ανώνυμων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, το νόημα και η ουσία των οποίων συμπυκνώνεται στην απειλή κατά της ζωής και της περιουσίας του, στην περίπτωση που εξακολουθήσει να αρνείται τις προσφορές και στο ότι αν δεν συμμορφωθεί, πολύ σύντομα θα γίνει αποδέκτης των πρώτων προειδοποιητικών «βολών».

Ο κ. Βατσινάς ζήτησε τη συνδρομή των αρμόδιων δικαστικών και αστυνομικών αρχών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το πρώτο μέτρο που πάρθηκε ήταν η διάθεση σταθερής αστυνομικής φρουράς στο σπίτι μόνιμης διαμονής του ίδιου και μελών της οικογένειάς του, όπως και στην εξοχική του κατοικία.

Πιο αυστηρή είναι η εικοσιτετράωρη φύλαξη του εργοστασίου ιδιοκτησίας του, κατασκευής στρωμάτων και κουβερτών, δεδομένου ότι μια πιθανή εκδήλωση εμπρηστικής επίθεσης θα μετέτρεπε σε παρανάλωμα του πυρός τους αχανείς χώρους στους οποίους στεγάζεται, αλλά και θα συνιστούσε σοβαρό κίνδυνο απειλής και για τις όμορες επιχειρήσεις.

Η δεύτερη κίνηση στρατηγικής στην προσπάθεια ανακάλυψης αυτών που κρύβονται πίσω από το ολοένα διογκούμενο δίκτυο εκπόρευσης των σε βάρος του απειλών είναι να ζητηθεί η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ώστε να εντοπιστούν αρχικά οι «πομποί» και στη συνέχεια οι ηθικοί αυτουργοί».