Aνακοινώθηκαν τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των τεσσάρων νέων μελών του Δ.Σ. που θα αντικαταστήσουν τα παραιτηθέντα από το προηγούμενο συμβούλιο του ΟΦΗ. Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου οι Ανδρέας Γιαννόπουλος, Μιχάλης Παπαδογιαννάκης, Νίκος Γραμματικάκης και Δημήτρης Τρυπάκης. Τα παραπάνω άτομα παίρνουν τις θέσεις των μελών που παραιτήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Δηλαδή τις θέσεις των Ζαχαρία […]

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των τεσσάρων νέων μελών του Δ.Σ. που θα αντικαταστήσουν τα παραιτηθέντα από το προηγούμενο συμβούλιο του ΟΦΗ.

Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου οι Ανδρέας Γιαννόπουλος, Μιχάλης Παπαδογιαννάκης, Νίκος Γραμματικάκης και Δημήτρης Τρυπάκης.

Τα παραπάνω άτομα παίρνουν τις θέσεις των μελών που παραιτήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Δηλαδή τις θέσεις των Ζαχαρία Μωραϊτη, Γιάννη Πολεμαρχάκη, Γιάννη Σφακιανάκη και Αντώνη Καράτζη.

Όσον αφορά τώρα τα νέα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ…

Ο Ανδρέας Γιαννόπουλος είναι γιατρός με ειδικότητα νευροχειρούργος και είναι γενικός αρχηγός στα τμήματα ΤΕΠ του ΟΦΗ που τροφοδοτούν τις ομάδες νέων.

Ο Μιχάλης Παπαδογιαννάκης είναι ο μόνος που απέμεινε από τα μέλη της 13ης Αυγούστου που θα έμπαιναν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ. Ασχολείται με οικοδομικές επιχειρήσεις και έχει την κατασκευαστική εταιρεία ΠΥΡΑΜΙΣ Α.Ε.

Ο Νίκος Γραμματικάκης ασχολείται με τις οικοδομικές επιχειρήσεις.

Ο Δημήτρης Τρυπάκης έχει δύο ξενοδοχεία στην κατοχή του. Το ένα βρίσκεται στην Χερσόνησο και λέγεται “Golden Beach” και το άλλο στην Ανάληψη Χερσονήσου.

Το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε χθες βράδυ όπου αποφασίστηκε η είσοδος των νέων μελών στο συμβούλιο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook