Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Τρίπολης με τον Σταυρακάκη να μην ξεπερνάει την ίωση και να μένει στο Ηράκλειο.

Χωρίς τον Κώστα Σταυρακάκη στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Αστέρα Τρίπολης στο αυριανό παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός δεν ξεπέρασε την ίωση που τον έχει καταβάλει με αποτέλεσμα να μείνει στο Ηράκλειο κλινήρης στο σπίτι του.

Επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Όρος, Βενέτης, Αρβανίτης και ο τιμωρημένος Κουνενάκης. Οι 18 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Φράντισεκ Στράκα είναι οι παρακάτω:

Μάλαρζ, Κασμερίδης, Ρουμπάκης, Μπαραουάν, Ισσά, Αρβανίτης, Μονιάκης, Πίτσος, Ταραλίδης, Γκέρμπερ, Σφακιανάκης, Ερέρα, Δημούτσος, Πλιάγκας, Σίμιτς, Πόποβιτς, Εντόϊ και Κοστόφσκι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Φαμπιάν Γκέρμπερ θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Κουνενάκη ενώ μένει να φανεί αν ο Τσέχος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Κασμερίδη αντί του Μάλαρτζ ενώ στην τελευταία προπόνηση δεν δοκίμασε κάποιο νέο σύστημα με αποτέλεσμα το 4-2-3-1 να είναι το σύστημα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ.

Για την θέση του τερματοφύλακα υπάρχει το δίλημμα Μάλαρτζ ή Κασμερίδης, στην άμυνα δεξιά ο Ρουμπάκης, αριστερά ο Μονιάκης και στο κέντρο οι Μπαρκαουάν-Ισά. Μπροστά τους θα παίξουν οι Γκέρμπερ-Ταραλίδης, την τριάδα πίσω από τον Εντόι θα αποτελέσουν οι Σφακιανάκης, Δημούτσος, Σίμιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook