Καράτζης: Ανακοίνωση-απάντηση στον Βατσινά

Ήταν δεδομένο και αναμενόμενο ότι ο Αντώνης Καράτζης θα προχωρούσε σε απάντηση των χθεσινών δηλώσεων του Φανούρη Βατσινά όπου τόνιζε ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Κρητικής ομάδας πλήρωσε 25.000 ευρώ σε μετοχές στον ένα χρόνο περίπου της παρουσίας του στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. Παράλληλα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αναμειχθεί εκ νέου στο μέλλον […]

Ήταν δεδομένο και αναμενόμενο ότι ο Αντώνης Καράτζης θα προχωρούσε σε απάντηση των χθεσινών δηλώσεων του Φανούρη Βατσινά όπου τόνιζε ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Κρητικής ομάδας πλήρωσε 25.000 ευρώ σε μετοχές στον ένα χρόνο περίπου της παρουσίας του στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Παράλληλα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αναμειχθεί εκ νέου στο μέλλον στην διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση του Φανούρη Βατσινά:

“Σε απάντηση της χθεσινής συνέντευξης τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ η οικογένεια Καράτζη επιθυμώντας να αναφερθεί σε συγκεκριμένες ανακρίβειες και να διαψεύσει τα αναληθή υποννοούμενα και την πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που συνάγονται από τα λεγόμενα του, δηλώνει και γνωστοποιεί τα εξής:

Η οικογένεια Καράτζη κατέβαλε για την αγορά μετοχών καθώς επίσης για χορηγίες και έξοδα μετακίνησης, έξοδα φιλοξενίας στην ξενοδοχειακή μονάδα “ΝΑΝΑ BEACH” και έξοδα δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ ποσά ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ από αυτά που ο κύριος Βατσινάς ανακοίνωσε κάτι το οποίο ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει.

Επιθυμούμε να κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ ότι τα ποσά αυτά που δαπανήθηκαν από την οικογένεια Καράτζη και την εταιρεία “ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.” δόθηκαν με μοναδικό μας γνώμονα και αποκλειστικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση της αγαπημένης μας ομάδας.

Επειδή σε κανέναν δεν επιτρέπουμε να λειτουργεί σε βάρος της αξιοπρέπειας μας και του ονόματος μας και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, διαψεύδουμε μετά βδελυγμίας τα λεγόμενα του κυρίου Βατσινά και προβαίνουμε με την παρούσα στην άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.

Καθιστούμε σαφές ότι στηρίξαμε ηθικά και οικονομικά την ομάδα της πόλης μας και είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε εκ νέου στο μέλλον όχι όμως υπό τις υπάρχουσες συνθήκες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook