Προπονητής, μεταγραφές αλλά και… Εργοτέλης

Μπορεί σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ να βρίσκεται το να βρεθεί ο διάδοχος του Νίκου Παπαδόπουλου και να μπουν στην τελική τους ευθεία τα μεταγραφικά, ωστόσο το ματς με τον Εργοτέλη έρχεται και ζητούμενο η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στην μετά Νίκου Παπαδόπουλου εποχή κινείται πλέον ο ΟΦΗ με τον διάδοχό του να “κλείνει” άμεσα. Παράλληλα αναμένονται και οι τελικές μεταγραφικές εξελίξεις.

Και όλα αυτά ενώ υπάρχει ένα πρόγραμμα – βουνό με απανωτές αγωνιστικές υποχρεώσεις Πέμπτη – Κυριακή. 

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης (24/1) απέναντι στον Εργοτέλη, στην ρεβάνς του 1-1, με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (22/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία ήταν η πρώτη με τον Νίκο Καραμπετάκη στη θέση του Υπηρεσιακού προπονητή.

Απόντες ήταν ο Μπράουν και ο Μιχόγεβιτς, οι οποίοι ένιωσαν ένα σφίξιμο και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προληπτικά, όμως αναμένεται να προπονηθούν κανονικά σήμερα.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Ναμπί, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Όσο για την συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης, αυτή θα κριθεί οριστικά σήμερα αν και αναμένεται να προφυλαχθεί προκειμένου να είναι πανέτοιμος για το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντίνας και ο Παπαστεριανός ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 15:00 μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook