Συριγωνάκης: «O ΟΦΗ δεν είναι επιχείρηση»

Ο Εντεταλµένος Σύµβουλος Αθλητισµού της Περιφέρειας Κρήτης σχολίασε το διαζύγιο του Νίκου Παπαδόπουλου ως Φίλαθλος και τέως μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ..

Η ανάρτηση του Νίκου Συριγωνάκη στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

“Υπήρξα Συνεργάτης του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στην ομάδα μας, όταν ήμουν μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η.Ο ΝΙΚΟΣ αναμφισβήτητα έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία του Ο.Φ.Η. και μάλιστα με χρυσά γράμματα.

Ήταν ο Άνθρωπος που κράτησε την Ομάδα ζωντανή ,αφού με Υπομονή, Αγάπη και ατέλειωτες ώρες Δουλειάς , κατάφερε η Ομάδα μας ν’ ανακτήσει την Αξιοπρέπεια και τον Σεβασμό ,που όλοι μας γνωρίζουμε ότι δυστυχώς είχε χαθεί.

Ήταν ο Άνθρωπος που καθημερινό του μέλημα ήταν ο Ο.Φ.Η. και μετά όλα τ’ άλλα, πίεζε έντεχνα ώστε να βρεθούν χρήματα και ταυτόχρονα με την προσωπικότητα του κρατούσε τους παίχτες κοντά στην ομάδα και πάντα εντός του στόχου, που τελικά επετεύχθη. Μπορούμε να μιλάμε ατέλειωτες ώρες για τον Άνθρωπο, τον Προπονητή, τον Φίλο, τον Συνεργάτη, ΝΙΚΟ .ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Είχε το Ηθικό Ανάστημα και αφού αναγνώρισε το λάθος του (Γιατί πραγματικά ήταν λάθος και καταδικαστέα η πράξη ), ζήτησε δημόσια Συγνώμη και μπράβο του. Σέβομαι την απόφαση , αλλά διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο χειρισμού του θέματος ,την ταχύτητα της απόφασης και τη διαδικασία αποπομπής ενός Ανθρώπου, που μετά τον Αείμνηστο Ευγένιο Γκέραρντ ,η Ομάδα μας δεν έχει να επιδείξει τίποτα καλύτερο, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα.

Ο Ο.Φ.Η. είναι ΙΣΤΟΡΙΑ, είναι ΙΔΕΑ και γνώμη μου είναι, ότι οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται διαχρονικά, οφείλουμε να συνάδουν με αυτές τις Αξίες και αυτά τα Ιδανικά και όχι με σκληρά και επιχειρηματικά κριτήρια , αφού ο Ο.Φ.Η. δεν είναι επιχείρηση.

Κλείνω λέγοντας και πάλι, ότι σέβομαι τις όποιες αποφάσεις, αλλά έχω το Δικαίωμα να διαφωνώ με κάποιες από αυτές,όπως και την αποπομπή Ανθρώπων που στα Πέτρινα και Δύσκολα χρόνια Ανιδιοτελώς κράτησαν την ομάδα και σήμερα απολαμβάνουμε την πορεία της .

Οι απόψεις μου εκφράζουν καθαρά την ιδιότητα μου ως Φίλαθλος και τέως μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook