«Καίει» τον Παπαδόπουλο η έκθεση του παρατηρητή

Καταπέλτης είναι η έκθεση του παρατηρητή αγώνα κατά του τεχνικού του ΟΦΗ που κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το επεισόδιο με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ιδιαίτερα επιβαρυντική είναι η έκθεση του παρατηρητή αγώνα Γιάννη Τσαΐνη για το θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο παρατηρητής αγώνα καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν που σημειώθηκε ανάμεσα στον τεχνικό του ΟΦΗ και τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος χτύπησε στο πρόσωπο τον Χρήστο Κουτσοσπύρο αναγράφοντας ότι «βιαιοπράγησε» κατά του τελευταίου και σημειώνει ότι το επεισόδιο σημειώθηκε στην φυσούνα των αποδυτηρίων στον διάδρομο που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ».

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κληθεί σε απολογία και τον περιμένει βαριά τιμωρία καθώς ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει πολύ αυστηρές ποινές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook