Να μπει; Μπήκε!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντίλ Ναμπί που πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ-φάουλ, ο ΟΦΗ έδειξε ποιος είναι κερδίζοντας κατά κράτος τον Παναιτωλικό με 3-0.

Από την αρχή της αναμέτρησης  μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης έχοντας τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας.

Ο ΟΦΗ μπορεί να είχε την κατοχή, ωστόσο δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι μέχρι το 27ο λεπτό, όπου πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ναμπί εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη βάζοντας… φωτιά στο “Γεντί Κουλέ” και συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό της ομάδας.

Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ ισορρόπησε και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μοράρ να εκτελεί φάουλ, όμως ο Στρέζος έδειξε τα αντανακλαστικά του διώχνοντας σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 37ο λεπτό όταν ο Μπράουν ανέτρεψε το Μανά μέσα στην περιοχή με τον Κοτσάνη να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο  Μοράρ, όμως ο Στρέζος ήταν σε εντυπωσιακή ημέρα και απέκρουσε την εκτέλεση του.

Ο ΟΦΗ έφτασε μια ανάσα από το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μεγιάδο εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και πλάσαρε από την μικρή περιοχή, όμως η άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε πάνω στην γραμμή μένοντας έτσι το 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον ΟΦΗ να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και να μην δέχεται πίεση από τον Παναιτωλικό, χωρίς ωστόσο όμως και αυτός να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη.

Στο 70ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Κυριακίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα όταν έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής μετά από προσπάθεια του Βουό.

Στο 73ο λεπτό ο ΟΦΗ “καθάρισε” την υπόθεση τρίποντο και πάλι με τον Ναμπί να κάνει το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αφήνοντας άγαλμα τον Γιαννακόπουλο.

Το… κερασάκι στην τούρτα για τον ΟΦΗ έβαλε ο Βουό στο 86ο λεπτό, όταν ο Κουτσιανικούλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε σε κενή εστία με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά με δυνατό σουτ ο Ιβοριανός φορ έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook