Αν…

Ο ΟΦΗ έχει μόλις 12 βαθμούς στο Πρωτάθλημα, είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει και με τις υποθέσεις και τα… «αν» μπορεί να διεκδικούσε Ευρωπαϊκή έξοδο, ωστόσο η πραγματικότητα είναι σκληρή και θα δώσει μεγάλη «μάχη» για να αποφύγει το… απευκταίο.

Εντάξει είμαστε και μεις οι Αθλητικοί Συντάκτες… αριθμολάγνοι και στατιστικολάγνοι αλλά στον Αθλητισμό ο… καθρέφτης είναι το γήπεδο και η βαθμολογία.

Μπορεί ο ΟΦΗ να προηγήθηκε και κόντρα στον Πανιώνιο αλλά να ισοφαρίστηκε (1-1) και να είναι μακράν η ομάδα της Σούπερ Λιγκ, που έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς σε παιχνίδια που προηγήθηκε αλλά “ο γέγονε γέγονε”.

Τι και αν έχει χάσει 17 βαθμούς, σε παιχνίδια που πήρε κεφάλι στο σκορ; Τι θα γινόταν ΑΝ τα είχε πάρει όλα; Ή έστω τα μισά;

Υποθετικά και θεωρητικά όλα ακούγονται… ωραία, όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή και η βαθμολογία λέει τελικά… πάντα την αλήθεια, σε βάθος χρόνου. 

Ο ΟΦΗ είναι 13ος με μόλις 12 βαθμούς και 2 νίκες σε 15 ματς. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι για μας και σε… δουλειά να βρισκόμαστε.

Την Κυριακή (15.00) έχει μπροστά του έναν ακόμα Τελικό με τον Παναιτωλικό και δεν μας νοιάζει τι θα γίνει αν προηγηθεί αλλά το ζητούμενο είναι να πάρει επιτέλους την νίκη. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook