Καραμπετάκης: «Θέλαμε να πάρουμε από σήμερα την πρόκριση»

Λόγω αδιαθεσίας ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου, με τον βοηθό του Νίκο Καραμπετάκη να αναλύει στην συνέντευξη τύπου την αναμέτρηση.

Παράλληλα ο βοηθός του Παπαδόπουλου, δήλωσε πως η ομάδα του θα ήθελε να πάρει ένα σκορ πρόκρισης από σήμερα, ωστόσο αυτό δεν ήρθε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις αναγκαστικές αλλαγές που ίσως να επηρέασαν την ροή της αναμέτρησης, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον Ναμπί τόνισε πως θα επιλέξει ο προπονητής αν είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  «Σίγουρα θέλαμε από σήμερα να πάρουμε την πρόκριση. Μέχρι το 40 ήμασταν καλοί δεν κινδυνέψαμε σκοράραμε και φαινόταν ότι ελέγχουμε το ματς. Κάποια λάθη και χαμένη συγκέντρωσης κινδυνέψαμε σε δύο φάσεις. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά και είχε καλύτερο ρυθμό από εμάς ο Εργοτέλης και αυτό οφείλεται σημαντικό ρόλο παίξανε και οι αναγκαστικές αλλαγές του Σάσι και του Ντίνα. Έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας θα παίξουμε για την πρόκριση και αυτό θα γίνει

Είναι διαφορετικό το παιχνίδι του πρωταθλήματος και πιστεύω με την βοήθεια του κόσμου θα είμαστε καλύτεροι. Είναι θετική η εικόνα των νέων όπως και όλων των παιδιών θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά για να ενσωματωθούν με την ομάδα και να μας βοηθήσουν στην δύσκολη συνέχεια. Ο Ναμπί έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις και θα δούμε αν είναι έτοιμος για το Σάββατο για να μπει στην αποστολή»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook