Aλλάζει η χρονιά, αλλάζει και το… λουκ του

Με νέα πρόσωπα θα εμφανιστεί ο ΟΦΗ στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος με τους Μπράουν και Γιαννούλη να είναι η αρχή, ενώ έπεται συνέχεια.

Ο ΟΦΗ όπως και οι άλλες οι ομάδες ετοιμάζεται να μπει  δυναμικά στο ξεκίνημα του 2019 και θα παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα στο γήπεδο.

Η μεταγραφική του ενίσχυση έχει ήδη ξεκινήσει με τους  Μπράουν και Γιαννούλη ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.

Η ενίσχυση της μεσαίας και επιθετικής γραμμής θεωρείται δεδομένη αν και δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα και διευθύνσεις αφού στον ΟΦΗ χειρίζονται με απόλυτη μυστικότητα όλες τις υποθέσεις.

Σήμερα, Σάββατο οι παίκτες του ΟΦΗ θα αγωνιστούν σε φιλικό με την Κ-19 αμέσως μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Έιγκε Γκέραρντ που ως γνωστόν θα γίνει στις 10.00 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Βαρδινογιάννειο.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, στην συνέχεια  οι παίκτες θα πάρουν δύο μέρες off για την Πρωτοχρονιά αλλά και για την δεύτερη μέρα του νέου χρόνου και θα επιστρέψουν στις 3 Γενάρη ενόψει και του αγώνα με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook