Κολιτσιδάκης: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε καλά… χέρια»

Ο προπονητής της Ερμιονίδας Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για το Σαββατιάτικο ματς ΟΦΗ – Ατρόμητος, δύο ομάδες όπου γνωρίζει καλά, την αποχώρησή του από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, τον 5ο αλλά και τον 8ο Ομιλο της Γ Εθνικής και την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Καλαμάτας (1-2).

Μπορεί να βρίσκεται πλέον εκτός Κρήτης, αλλά παρακολουθεί τις ομάδες μας και έρχεται στο Ηράκλειο για να περάσει τις Γιορτές με την οικογένεια του, που βρίσκεται εδώ.

Ο “Κόναν” του Ελληνικού ποδοσφαίρου, προπονητής πλέον της Ερμιονίδας, Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το Σαββατιάτικο ματς ΟΦΗ-Ατρόμητος, δύο ομάδες όπου γνωρίζει καλά, την αποχώρησή του από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, τον 5ο αλλά και τον 8ο Ομιλο της  Γ Εθνικής και την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Καλαμάτας (1-2).

Αναλυτικά όσα είπε o Θανάσης Κολιτσιδάκης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί της Καλαμάτας (1-2) στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος)

«Σπουδαία νίκη για την ομάδα μου. Η Καλαμάτα είχε το απόλυτο και δεν είχε δεχθεί γκολ. Το πιστέψαμε, είχαμε και τύχη και πήραμε το διπλό. Τώρα αποκτάει νέο ενδιαφέρον ο 8ος Ομιλος. Δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι. Υπάρχουν καλές ομάδες”.

Για την αποχώρηση από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

“Ξεκίνησα την σεζόν στον 5ο Ομιλο. Είναι επίσης ένας πολύ δύσκολος Ομιλος. Με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ  είχα μία καλή συνεργασία. Μία πετυχημένη πορεία με την Χανιώτικη ομάδα. Τελικά κάπου “στράβωσε” το όλο θέμα και αποχώρησα, συμβαίνουν αυτά. Έφυγα έχοντας άψογη σχέση με όλους στην ομάδα. Ήταν όλοι τους Κύριοι. Έτσι είναι η μοίρα των προπονητών”.

Για την σχέση του με την Κρήτη

“Έρχομαι την Πέμπτη (20/12) στο Ηράκλειο. Μένει η οικογένεια μου εκεί και θα περάσουμε μαζί τις Γιορτές. Είμαι πλέον Κρητικός”.

Για τον ΟΦΗ

“Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στην συνέχεια του Πρωταθλήματος. Είμαι αισιόδοξος οτι όλα θα πάνε καλά και θα σωθεί. Η ομάδα βρίσκεται σε καλά… χέρια. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν δίκαιη και αν παίξει έτσι όλα τα ματς, κυρίως στο Ηράκλειο, δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής. Τα τρία επόμενα ματς στο Ηράκλειο θα κρίνουν πολλά. Αν πάρει τις τρεις νίκες τότε όλα θα είναι υπέρ του ΟΦΗ”.

Για την νέα ιδιοκτησία της ομάδας

“Στην ομάδα αξιόλογοι άνθρωποι. Τι να πω για τους Πουρσανίδη και τους Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά; Έχουν αφήσει το στίγμα τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ευτυχία για τον ΟΦΗ που τους έχει. Ανέλαβε ο κ. Μπούσης που αγαπάει αυτό που κάνει και θα δώσει πολλά στην ομάδα. Το θέμα είναι να σωθεί φέτος ο ΟΦΗ και μετά όλα έρχονται”.

Για το ΟΦΗ – Ατρόμητος και την ομάδα του Περιστερίου όπου έχει περάσει ως βοηθός του Νιόπλια

“Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα – κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Λειτουργεί 100% επαγγελματικά. Δεν τις λείπει κάτι. Ο κ. Σπανός έχει τρέλα με την ομάδα. Κάθε χρόνο πηγαίνει και καλύτερα. Είναι σταθερά στις καλύτερες ομάδες της χώρας. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή που έχει στηριχθεί στα δύσκολα και τους δικαίωσε. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να μπει από το ξεκίνημα του ματς με πάθος, διάθεση και με σύμμαχο τον κόσμο μπορεί να πάρει το ματς. Ο Ατρόμητος είναι πολύ επικίνδυνος από την μέση και μπροστά και δεν παρατάει το ματς, το κυνηγάει μέχρι το τέλος. Αντίθετα ο ΟΦΗ απογοητεύεται γρήγορα και έχει χάσει πολλά ματς έτσι”.

Για τους Εργοτέλη και Ηρόδοτο

“Τον Εργοτέλη τον είδα στο ματς με τα Τρίκαλα και εντυπωσιάστηκα. Δεν ξέρω πως γίνεται να έχει να κερδίσει πέντε σερί ματς. Είναι δύσκολο και απρόβλεπτο Πρωτάθλημα η Φούτμπολ Λιγκ. Έχει πάντως πολύ καλή ομάδα και θεωρώ οτι θα ξανά γυρίσει στις συνεχόμενες νίκες. Ο Ηρόδοτος είναι νεοφώτιστος, έχει καλή έδρα και ομοιογένεια. Είχε να ανέβει πολλά χρόνια στην Β Εθνική και δείχνει οτι ήρθε για να μείνει”.

Για τους ΠΟΑ – Γιούχτα και τον 8ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Έχω εικόνα και από τις δύο ομάδες. Ο Γιούχτας είναι δυνατός και έμπειρος. Ο ΠΟΑ έχει καλή ομάδα αλλά έχει πολλές ισοπαλίες ενώ έχασε και από την Νεάπολη, ήττα που τον φέρνει πίσω. Παρουσιάζεται ασταθής. Στο τέλος όμως θα σωθούν και οι δύο. Θεωρώ οτι πρώτος θα τερματίσει ο ΟΦΙ. Έχει πολύ καλή ομάδα και όλο το… πακέτο για να ανέβει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook