Διοίκηση, κόσμος και ομάδα γίνονται ένα για τη μεγάλη νίκη!

Σε λίγες ώρες από τώρα ο ΟΦΗ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και να ζευγαρώσει τις νίκες του παίρνοντας μάλιστα και βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μόνο τους τρεις βαθμούς έχουν στο μυαλό τους στον ΟΦΗ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να ανέβουν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται στην Super League.

Στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος έκανε το ταξίδι από την Αμερική για να βρεθεί στο Ηράκλειο και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, δίνοντας έτσι παραπάνω κίνητρο στους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να παλέψουν για τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ εχτές με ανακοίνωση της τα εισιτήρια φεύγουν από τα εκδοτήρια και όπως είναι φυσικό αναμένεται το “Γεντί Κουλέ” να είναι κατάμεστο για αυτή την πολύ μεγάλη αναμέτρηση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του εκτός από τον Αραβίδη και τον Μπολάκη που είναι ανέτοιμοι και θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook