“Χ”αμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να φύγει νικητής!

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος του ΠΑΣ, παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις που είχε, προηγήθηκε όμως για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση για το 1-1 με τον ΠΑΣ.

Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 επαναφέροντας τον Μεγιάδο στην ενδεκάδα μετά από έναν μήνα και το παιχνίδι με την Λάρισα. Οι παίκτες του ΟΦΗ παρουσιάστηκαν σοβαροί από το πρώτο λεπτό και απολύτως προσηλωμένοι με αποτέλεσμα να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα δίχως να απειληθούν από τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΣ απειλούσε τον ΟΦΗ μόνο μέσα από τα στημένα και στάθηκε τυχερός στο ξεκίνημα του αγώνα όμως ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα ήταν ξεκάθαρος ο προσανατολισμός του ΟΦΗ για να “χτυπήσει” στον κενό χώρο με τον Σάσι και τον Βουό σαν δεύτερο “πλέι – μέικερ” μαζί με τον Πλατέλλα. Πράγματι, ο ΟΦΗ έδειξε διάθεση να απειλήσει τον ΠΑΣ που δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάση μπροστά από την εστία του Στρέζου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε, ισορροπημένο, και με το ξεκίνημα του δευτέρου ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα, πήρε την κατοχή της μπάλας έναντι του ΠΑΣ με 56% και ήρθε το γκολ μέσα από την εκτέλεση του Ποτουρίδη που με καταπληκτικό χτύπημα έκανε το 0-1 παγώνοντας τα Γιάννενα.

Στην συνέχεια του αγώνα, ο Πετράκης έβαλε στο παιχνίδι όποιον επιθετικό είχε στον πάγκο ενώ ο Παπαδόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Μιχόγεβιτς αλλάζοντας την διάταξη του ΟΦΗ σε 3-5-2. Το παιχνίδι κυλούσε με τον ΟΦΗ να μην απειλείται όμως ξανά μια αδράνεια στην άμυνα του έφερε την ισοφάριση στο 84ο λεπτό. Η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι, ο Παμλίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Αθανασιάδης με γυριστό σουτ ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook