Πέρασε ένας χρόνος από την μεγάλη ανατριχίλα…

Ακριβώς ένα χρόνο πριν (20/11/17), όλη η αφρόκρεμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου των τελευταίων 30 και βάλε χρόνων έδωσε το παρών στο ιστορικό ραντεβού στο «Γεντί Κουλέ» όπου «παιδιά» και «φίλοι» τίμησαν τον τεράστιο Ευγένιο Γκέραρντ, που λίγες μέρες αργότερα «έφυγε» ευτυχισμένος για το μεγάλο… ταξίδι!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… Η ανατριχίλα όμως είναι η ίδια …

Πριν 365 μέρες, ξύπνησαν μνήμες και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στο «Γεντί Κουλέ» που διοργάνωσε άψογα ο Ηλίας Πουρσανίδης στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Ένα χρόνο μετά ο «Μίστερ» θα βλέπει από ψηλά την νέα τάξη πραγμάτων στον ΟΦΗ και θα χαμογελάει…

Παρουσία του Ολλανδού, που συγκλόνισε με την παρουσία του στο γήπεδο λίγες μέρες πριν «φύγει» από την ζωή, συγκεντρώθηκε στο γήπεδο του ΟΦΗ όλη η αφρόκρεμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου των τελευταίων 30 χρόνων και βάλε, από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Άπαντες έδωσαν το παρών στο φιλικό για τον Κρητικό – Ολλανδό, όπου πάντως το γήπεδο δεν γέμισε.

Την σέντρα του φιλικού, που για την ιστορία έληξε 4-0 για τους «φίλους» απέναντι στα «παιδιά» με γκολ των Τζόρτζςβιτς, Καραγκούνη, Γιαννακόπουλο και Μάρκο, έκαναν από κοινού οι Ψαραντώνης και Σκουλάς!

Αποθέωση για όλους και ειδικά για τους Ισις και Βέρα που ήρθαν από την Χιλή

Παρουσιαστής της βραδιάς  Γιώργος Βιτώρος ενώ υπήρξε και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα πριν την σέντρα του αγώνα ενώ στο ημίχρονο έγιναν και βραβεύσεις.

Συγκλόνισε η σύζυγος του Ολλανδού, Κατερίνα στην σύντομη ομιλία της:

«Την βραδιά την περίμενε πολύ ο Ευγένιος. Του έλεγα πάντα γι’ αυτή τη μέρα και αυτή η μέρα τον κράτησε ζωντανό».

Ως  ελάχιστο φόρο τιμής στην προσφορά του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ, αποφάσισε τη μετονομασία της θύρας 9 σε θύρα «Ευγένιου Γκέραρντ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook