Όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη τύπου

Παρακολουθήστε παρακάτω τις δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα ου ΟΦΗ από τον Λεβαδειακό με 2-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε«Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, δεν πήραμε τίποτα. Έπρεπε να πάρουμε κατά την άποψη μου γιατί, αξίζαμε κάτι από το παιχνίδι. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γκολ στο 45.
Στην επανάληψη παλέψαμε, όμως δεν βγάλαμε φάσεις. Ενώ μέχρι την περιοχή φτάνουμε με σωστό τρόπο δεν βγάζουμε φάσεις και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε.

Είμαστε στεναχωρημένοι, όμως κοιτάζουμε την συνέχεια και πιστεύουμε όταν επιστρέψουν οι τραυματίες να βελτιωθούμε με πολύ δουλειά.

Ο ΟΦΗ δεν ήταν κάκιστος σήμερα. Σίγουρα στην περιοχή δεν βγάλαμε φάσεις. Αυτό έχει να με την πίστη που έχουμε σαν ομάδα και πρέπει να το φτιάξουμε αυτό.

Δεν θα πω ότι οι απουσίες ήταν ο λόγος που χάσαμε. Έχουμε αρκετό ρόστερ και έχω δείξει ότι τους εμπιστεύομαι όλους και τους χρησιμοποιώ.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα και κυρίως σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο που οπισθοχώρησε ο Λεβαδειακός. Δεν θα αλλάξουμε στιλ παιχνιδιού και την φιλοσοφία μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το γκολ.

Άγχος πάντα υπάρχει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχω δείξει ότι στηρίζω όλους τους παίκτες το έδειξα και σήμερα. Έχω τεράστια υπομονή τους αφήνουμε να παίξουν ελεύθερα γιατί αυτό είναι το επάγγελμα τους και να μπαίνουν να ευχαριστιούνται το παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook