Έπιασε… πάτο

Ένας κάκιστος ΟΦΗ που δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Λιβαδειά γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 2-1 και πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα για τους “μελανόλευκους”.

Στα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε με τον Λεβαδειακό να απειλεί πρώτος με τον Παντελιάδη και τον Σαβαντογκό ωστόσο ο Στρέζος ήταν σε ετοιμότητα.

Ο ΟΦΗ απάντησες στις ευκαιρίες με τον κορυφαίο στο πρώτο μέρος Ντίνα να σουτάρει και να διώχνει ο “πορτιέρο” των γηπεδούχων.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Λεβαδειακός πήρε… κεφάλι στο σκορ όταν ο Σαβαντογκό κάνει το σουτ με τον Στρέζο να αποκρούει και στην συνέχεια ο Στανόγεβιτς από κοντά κάνει το 1-0.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Κοροβέσης κέρδισε πέναλτι και ο Αραβίδης ευστόχησε από την άσπρη… βούλα κάνοντας το 1-1.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Λεβαδειακός πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Στανόγεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε μια φάση που σήκωσε “θύελλα” αντιδράσεων τόσο για το φάουλ όσο και για το γκολ.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο πέρα από τις ευκαιρίες του Αραβίδη και του Κοροβέση δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λεβαδειακού με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε και ο ΟΦΗ να γνωρίζει μια ήττα μαχαιριά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μπείτε στo LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook