“Ο ΟΦΗ μπορεί να μεγαλουργήσει στα επόμενα χρόνια”

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 σχολιάζοντας την αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ αλλά και την στήριξη που υπάρχει στο Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τον Γιάννη Σαμαρά: “Για τον Γιάννη τι να πρωτοπεί κανείς; Είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπου πάει, αφήνει πίσω του έργο. Δείτε τώρα τα παιδιά που είναι στον Παναθηναϊκό, είναι παιδιά του Γιάννη. Όπου έχει δουλέψει, έχει αφήσει έργο και όλοι έχουν την καλύτερη άποψη για εκείνον. Γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, πως θα οργανώσει μια ομάδα και τώρα στον ΟΦΗ του δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να οργανώσει τις ακαδημίες αλλά και να πλαισιώσει την πρώτη ομάδα με παιδιά του ΟΦΗ. Ο Γιάννης διαθέτει ένα πολύ καλό πακέτο ώστε να φανεί η δουλειά του ακόμα περισσότερο. Είναι ευτυχία για τον ΟΦΗ να έχει ανθρώπους σαν τον Γιάννη.

Για τον Γιώργο Σαμαρά: “Ο Γιώργος είναι ένα σπάνιο παιδί, με πολλές γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη και παραστάσεις από το εξωτερικό. Είναι στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τον ΟΦΗ ώστε να μπει σε ένα άλλο επίπεδο”.

Για τον Ηλία Πουρσανίδη: “Ο Ηλίας έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον αγαπούν συμπαίκτες και αντίπαλοι. Κανένας δεν θα βρεθεί να πει κακή κουβέντα για εκείνον”.

Για τη νέα εποχή του ΟΦΗ: “Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα, έχουν έναν ισχυρό, οικονομικά, ηγέτη που εκτός του ότι μπορεί να διαθέσει χρήματα είναι και ένας άνθρωπος που δείχνει ότι δίνει τον πρώτο λόγο σε αυτούς που ξέρουν από ποδόσφαιρο και όχι σε κάποιους που το μόνο που κάνουν, είναι να μπουν στον χώρο για να κερδίσουν από αυτόν. Και με τον προπονητή που έχει ο ΟΦΗ, που πολύ καλά κάνει και τον στηρίζει γιατί ακούστηκαν διάφορα, ο ΟΦΗ μπορεί να σταθεί άνετα στην Σούπερ Λιγκ και μέσα στα επόμενα χρόνια να καταφέρει να κάνει κάτι πολύ δυνατό. Ο ΟΦΗ αλλά και το Ηράκλειο είναι ισχυροί παράγοντες με μεγάλη δυναμική και μπορεί να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα είναι σε θέση να μεγαλουργήσει”.

Για την αποχώρηση του από το ΣΥΝΚΑ: “Όταν κλείνει ένας κύκλος, είναι σημαντικό να ανοίγει ένας άλλος. Οι ομάδες δύσκολα έχουν υπομονή και εμείς πρέπει να δουλεύουμε και όταν βρίσκεις αμέσως δουλεια τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σεβασμός προς αυτό που κάνεις. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε από κοινού την λύση της συνεργασίας μας. Απλά, αυτό που μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ότι την χρονιά που ανέβηκαν και έπεσαν αμέσως, στήριξαν τον προπονητή μέχρι τέλους και τώρα αποφάσισαν να πράξουν αλλιώς. Εγώ φαίνεται ότι πλήρωσα το κακό παρελθόν. Έφυγα με τις καλύτερες ανμνήσεις γιατί το ΣΥΝΚΑ είναι ένας σύλλογος που έχει καλούς παράγοντες”.

Για το ότι βρήκε αμέσως ομάδα: “Ήταν πολύ όμορφο και για εμένα γιατί από την απογοήτευση πήγες αμέσως στην χαρά. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, τώρα είμαι στην Ερμιονίδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Για τους στόχους της Ερμιονίδας: “Στόχος είναι να παραμείνει ψηλά μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά αναλόγως να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι ομάδα που την αγαπάει η περιοχή και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα και ταλαντούχα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook