Τώρα θα φανεί η δυναμική του…

O ΟΦΗ στο ματς με τον Απόλλωνα την Κυριακή θα πρέπει να δείξει την ανωτερότητά του εντός και εκτός γηπέδου, σε ένα αντι -εμπορικό αλλά πολύ σημαντικό ματς.

Το ματς της Κυριακής του ΟΦΗ με τον Απόλλων Σμύρνης είναι το πρώτο φετινό για την Κρητική ομάδα, όπου η νίκη είναι “εκ των ων ουκ άνευ”.

Η Κρητική ομάδα θα πρέπει να δείξει την δυναμική της και εντός αγωνιστικού χώρου, παίρνοντας ένα πολύτιμο… εξάποντο, αλλά και στις κερκίδες αφού σε ένα… αντι- εμπορικό ματς φαίνεται η δύναμη της έδρας και η στήριξη του κόσμου, που στηρίζει την ομάδα ανεξάρτητα με το αν παίζει με δυνατό ή ανίσχυρο.

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (4/11, 7.30μμ), με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για τους Νέιρα, Μεγιάδο και Βουό, η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες, σε ότι αφορά το αν θα είναι στα πλάνα της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής. 

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 12μμ στο ΒΑΚ.

Εντωμεταξύ, έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Κυριακή, 4/11, 7.30) για το πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκ Σουρωτή.

Εισιτήρια ΟΝLINE στον σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/tickets/ofi/.

Εισιτήρια διατίθενται και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο γήπεδο καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 6μμ και το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή (4/11) ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται από το πρωί, μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε, ότι για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη, η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ (για τα παιδιά το ΑΜΚΑ).

Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρες 1,4,5,6: 10 ευρώ
Θύρες 2,3: 15 ευρώ
Θύρα 7: 25 ευρώ
Θύρα 8: 20 ευρώ
Παιδικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook