“Χ”αμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ αλλά συνεχίζεται το αήττητο σερί

Ο ΟΦΗ είχε ένα καλό ημίχρονο αλλά τον “πλήγωσε” ο τραυματισμός του Βουό στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην απειλήσει αλλά να γυρίσει στην Κρήτη με το 0-0 και θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με την 11αδα που κατέβασε κόντρα στον Ολυμπιακό πατώντας πάνω στην καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε την προηγούμενη Κυριακή. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Λάρισα να έχει δώσει στον ΟΦΗ το μισό γήπεδο που πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του ΟΦΗ πατούσαν καλύτερα από τους γηπεδούχους και δημιούργησαν ευκαιρίες ενώ η Λάρισα απειλούσε μέσα από τις στημένες φάσεις.

Με τον Βουό να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, ο ΟΦΗ δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ όμως στάθηκε ξανά άτυχος καθώς σε ακόμα ένα ματς έχασε παίκτη από τραυματισμό. Ο Βουό τραυματίστηκε με τον Αραβίδη να περνάει στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα μπήκε καλύτερα κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και πίεζε τον ΟΦΗ ψάχνοντας το γκολ. Ο ΟΦΗ αμυντικά ήταν σοβαρός ενώ οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί μόνο από στημένες φάσεις με μια κεφαλιά του Ζίζιτς και ένα φάουλ του Πίτι που έδιωξε ο Στρέζος. Ο ΟΦΗ είχε εμφανές πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα και παρά τα μεγάλα κενά στην άμυνα της Λάρισας, δεν μπορούσε να βγάλει ευκαιρίες.

Μπείτε στο LIVE CETER

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook