Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό!

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και άπαντες στην ομάδα έχουν ως μοναδικό στόχο τη πρώτη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους δώσει ψυχολογία για την συνέχεια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε στην προπόνηση της Παρασκευής, όλους τους παίκτες του να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, με εξαίρεση τους τραυματίες Παπάζογλου και Νέιρα, […]

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και άπαντες στην ομάδα έχουν ως μοναδικό στόχο τη πρώτη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους δώσει ψυχολογία για την συνέχεια.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε στην προπόνηση της Παρασκευής, όλους τους παίκτες του να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, με εξαίρεση τους τραυματίες Παπάζογλου και Νέιρα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με προπόνηση που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο το Σάββατο (20/10) το πρωί.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό μετά την προπόνηση, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook