Παπαδόπουλος: «Δεν τα παράτησα ούτε όταν μείναμε με 8 παίκτες»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε σε δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του στον ΟΦΗ ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τους παίκτες του.

Αρχικά είπε για το παιχνίδι: 

«Δεν κινδυνεύσαμε πάρα πολύ. Για εμάς θα ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έγινε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την κατοχή της μπάλας σε σχέση με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Φαίνεται ότι έχουμε άγχος, παρότι έχουμε την μπάλα, κάνουμε λάθος ακόμα και σε αράουτ. Το καταλαβαίνω όμως ο καθένας πρέπει να δείξει την προσωπικότητα του και θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την όσο καλή αρχή που έχουμε κάνει. Πιεστήκαμε αρκετά από κάποιες στατικές φάσεις, χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου, όμως μέσα στην διακοπή θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο».

Για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΦΗ: 

«Ελπίζω μέσα από αυτήν την αλλαγή να κερδίσουμε τον σεβασμό που έχει χάσει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ελπίζω με τη νέα διοίκηση να κερδίσουμε, τουλάχιστον αυτό, είναι πολύ σημαντικό».

Για τις απουσίες παικτών: 

«Πάντα παίζει ρόλο η απουσία κάποιων παικτών όμως έχω δείξει ότι έχω χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες, έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Κατηγορούμαι για αυτό όμως το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ρυθμό και να βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και το μέλλον του στον ΟΦΗ:

«Μάλλον οι δημοσιογράφοι θέλετε αίμα. Ο Παπαδόπουλος είναι εδώ και δεν τα παράτησε ούτε όταν μείναμε 8 παίκτες. Δεν παρατάω ποτέ και τίποτα παρά μόνο όταν προσβάλλεται η ηθική μου. Και το έχω ξανακάνει».

Για τον στόχο της παραμονής: 

«Στην δική μου σκέψη, έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τον ΟΦΗ δεν είναι για να παλεύει να σωθεί. Βεβαίως, καταλαβαίνω πολύ καλά ότι η ομάδα έχει επιστρέψει μετά από πολλά προβλήματα, γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολα χτίσαμε αυτήν την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι. Θέλουμε να πάρουμε αποτελέσματα για να φύγει το άγχος και να μην κινδυνεύσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook