Κρίμα ρε ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, είχε το προβάδισμα αλλά δεν ήρθε ούτε στην Λαμία η πρώτη νίκη μένοντας στο 1-1.

Βελτιωμένη εικόνα παρουσίασε ο ΟΦΗ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως ανασταλτικά με την αμυντική του λειτουργία να είναι πολύ καλύτερη. Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 επαναφέροντας στην μεσαία γραμμή τον Μιγκέλ Μεγιάδο που ήταν ο κορυφαίος παίκτης.

Ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στην Λαμία στο πρώτο μισό του αγώνα με την Λαμία να έχει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, ο ΟΦΗ είχε καλή αμυντική λειτουργία και δεν απειλήθηκε καθόλου η εστία του Στρέζου ενώ αντιθέτως εκείνος ήταν που είχε τις καλύτερες φάσεις για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο με τους Αραβίδη και Πλατέλλα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΟΦΗ δεν απειλούνταν από τους γηπεδούχους και τελικά εκείνος ήταν που κατάφερε να σκοράρει πρώτος όταν ο Πλατέλλας έδωσε την ασίστ για το Νέιρα που με το τέταρτο φετινό του γκολ άνοιξε το σκορ στην Λαμία. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση με τον Χάβο να κάνει ακόμα πιο επιθετικογενής την ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι τον Μαστούρ που περισσότερο κέρδισε το πέναλτι από τον Κοροβέση. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Mπείτε στο LIVE CENTER

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook