Ως πότε θα κάνει δώρα;

Ένας κάκιστος ΟΦΗ δέχτηκε ακόμα δύο αστεία γκολ γνωρίζοντας έτσι την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0, και πλέον κάθε παιχνίδι γίνεται τελικός.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι απειλώντας κυρίως με στημένες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες εστίες.

Η ΑΕΚ στην πρώτη φάση της εκτός στημένου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μπακασέτας σούταρε έξω από την περιοχή με τον Σωτηρίου να κάνει κακό υπολογισμό της μπάλας με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του γράφοντας το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Κομεσίδης, έκανε ένα τραγικό λάθος «χαρίζοντας» την μπάλα στους «κιτρινόμαυρους» και στην συνέχεια αναγκάστηκε να ανατρέψει τον Πόνσε και να δεχτεί την απευθείας κόκκινη.

Στο φάουλ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το δεύτερο γκολ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκάλο γράφοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά δημιούργησε ευκαιρίες με τον Αραβίδη, δείχνοντας πως έχει «πνοή», ωστόσο το τραγικό λάθος του Σωτηρίου στο 64ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Πόνσε να κάνει το 0-3.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει παρά την χαμένη ευκαιρία του Πλατέλλα να πετύχει το γκολ της τιμής και έτσι το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Σιδηρόπουλου.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook