Απο το αεροδρόμιο στο γήπεδο ο ΟΦΗ

Aπο το αεροδρόμιο στο γήπεδο, βρέθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ, την Πέμπτη (27/9) το πρωί, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε προγραμματίσει προπόνηση, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο (29/9, 8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου στην Ξάνθη (0-0), η αποστολή του ΟΦΗ μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου και διανυκτέρευσε και με την πρώτη πρωινή πτήση «πέταξε» για το Ηράκλειο.

Ακολούθησε προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα στην Ξάνθη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (28/9) το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην Εθνική ομάδα U-21 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης κλήθηκε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία στις 16 Οκτωβρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook