Τα είπε… όλα με μία φράση

Η ατάκα του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το 3-0 στην Ξάνθη: «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας», αντικατοπτρίζει την κατάσταση στον ΟΦΗ, που καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα γιατί ο δρόμος είναι… ανηφορικός.

Η τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς Πρωταθλήματος και τα 10 γκολ παθητικό σίγουρα έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις του ΟΦΗ, που πάντως πρέπει άμεσα να βρει… γιατρικό για να επουλώσει τις πληγές του. 

Μετά το ματς Πρωταθλήματος στην Ξάνθη και την ήττα με 3-0, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε την ατάκα που δίνει το στίγμα αλλά και το σύνθημα για την δύσκολη συνέχεια: : «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».

Ακολουθεί το ματς Κυπέλλου την  Τετάρτη (16.30) ξανά στο ίδιο γήπεδο με την ίδια αντίπαλο ενώ ακολουθεί ο αγώνας του Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Η ψυχολογία είναι στο… ναδίρ και το οξύμωρο είναι οτι επίκεινται αλλαγές στο ιδιοκτησιακό που δεν συνάδουν με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Κυριακής, παρέμεινε φυσικά στην Ξάνθη για το παιχνίδι Κυπέλλου, που ακολουθεί την επόμενη Τετάρτη και επιστρέφει την Πέμπτη στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook