Ομάδα άψυχη και απαράδεκτη

Ένας απαράδεκτος ΟΦΗ δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε 12 λεπτά και έχασε με κάτω τα χέρια από την Ξάνθη με 3-0.

Τι και αν περίμεναν όλοι να έρθει το πρώτο δείγμα αντίδρασης στην Ξάνθη, δεν ήρθε ούτε σήμερα. Ο χειρότερος φετινός ΟΦΗ εμφανίστηκε στην Ξάνθη όπου παρατάχθηκε μια ομάδα χωρίς ψυχή καταθέτοντας τα όπλα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παπαδόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα προχωρώντας σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 έχοντας τον Πλατέλλα σε ελεύθερο ρόλο και τους Βουό, Κουτσιανικούλη, Αραβίδη στην επίθεση. Επέστρεψε στην 11αδα και ο Μεγιάδο ενώ φανέλα βασικού πήρε ο Αραβίδης.

Ουσιαστικά, η παρουσία του ΟΦΗ στο παιχνίδι μένει μόνο στα πρώτα 25 λεπτά. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε θετικά, η Ξάνθη δεν μπορούσε να αντιδράσει και είχε την κατοχή της μπάλας. Οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν την εστία του Σωτηρίου και στο 28′ ήρθε το 1-0. Ο Γέντρισεκτ έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΟΦΗ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ενώ ο Σλοβάκος διπλασίασε τα τέρματα της Ξάνθης στο 40′ όταν η άμυνα ανέβηκε στο κέντρο, εκείνος πήρε την μπάλα, πέρασε τον Σωτηρίου και τελείωσε το παιχνίδι.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ενώ όλοι περίμεναν μια αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του ΟΦΗ σε αυτό το διάστημα ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δεν βγήκαν ποτέ από τα αποδυτήρια και όλοι είδαν μια ομάδα που δεν ήξερε που βρισκόταν και που πατούσε μέσα στο γήπεδο.

Παθητική, με καμία όρεξη για αντίδραση και αντίσταση και το 3-0 ήρθε στο 87′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοβάτσεβιτς.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook