«Επιτρέπεται να πέσεις… επιβάλλεται να σηκωθείς»

Αυτές τις λέξεις έχουν άπαντες στο μυαλό τους στον ΟΦΗ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη την προσεχή Κυριακή στα Πηγάδια.

Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (1-3) δεν στέφθηκε από επιτυχία, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα… ανηφορικός.

Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα (17/9) το απόγευμα στο ΒΑΚ, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια (16.00), όπου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα τον… φτιάξει αγωνιστικά ψυχολογικά.

Ο Μεγιάδο, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις ενώ κανονικά προπονήθηκαν και οι Παπαστεριανός – Βουό, οι οποίοι είχαν τραυματισμούς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (ο πρώτος ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και ο δεύτερος ένα χτύπημα στο πέλμα).

Ο Ντίνας προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο, έκανε ατομικό και θεραπεία, καθώς έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Ατομικό και θεραπεία συνεχίζει και ο Δερμιτζάκης.

Ο Ποτουρίδης απουσίασε από την προπόνηση, καθώς είχε ειδική άδεια από το τεχνικό επιτελείο για το θάνατο της γιαγιάς του.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook