Χτύπησε καμπανάκι για 60 λεπτά εν όψει ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ κέρδισε 2-0 τον Πλατανιά, προβλημάτισε με την εικόνα του για 60 λεπτά αλλά ήταν φανερό ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος έκρυψε πράγματα εν όψει του ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου.

Σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας, ο ΟΦΗ πέτυχε ακόμα μια νίκη επικρατώντας του Πλατανιά με 2-0 με γκολ των Κυριακίδη και Νεϊρα, πολύ πιο δύσκολα από ότι φανερώνει το τελικό.

Ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε για περίπου μια ώρα παιχνιδιού όταν και παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες πέρα από μια που βγήκε με τον Αραβίδη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με αρκετές αλλαγές, με το 4-2-3-1 στο μυαλό του και τον Αραβίδη να ξεκινάει βασικός για πρώτη φορά. Παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Πλατανιά που έπαιζε αμυντικά και δίχως την διάθεση να βγεί μπροστά.

‘Εχοντας παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά από τους Κυριακίδη, Νέιρα έφτασε στη νίκη.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο Παπαδόπουλος έδειξε πως δεν είδε τον Πλατανιά ως προσομοιωτή εν όψει ΠΑΟΚ αφού προφύλαξε αρκετούς βασικούς δίνοντας τους χρόνο συμμμετοχής στο τελευταίο 20λεπτό του αγώνα.

Για την εξέλιξη του ματς μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook