Έγκλημα και τιμωρία για τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο

Ένας πολύ κακός ΟΦΗ δέχτηκε γκολ οφσάιντ, είδε τον Γρατσάνη να μην του δίνει καθαρό πέναλτι και τελικά να χάνει με 2-1 από τον Παναιτωλικό.

Σε ένα παιχνίδι που ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση δίνοντας δικαιώματα στον Παναιτωλικό, γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τους Αγρινιώτες με 2-1. Ο ΟΦΗ δεν μπήκε ποτέ στις απαιτήσεις του αγώνα, δέχτηκε ένα γκολ που φαίνεται πως είναι οφσάιντ όμως η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν αυτή της ανατροπής του Βουό από τον Κυριακίδη. Ο Ιβοριανός επιθετικός ανετράπη από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού όμως ο Γρατσάνης έδειξε παίζετε στερώντας από τον ΟΦΗ την δυνατότητα να διεκδικήσει την ισοφάριση.

Στην φάση της πεντακάθαρης ανατροπής του Βουό από τον Κυριακίδη αποβλήθηκε και ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον ΟΦΗ να βγάζει σχεδόν όλο το παιχνίδι χωρίς να έχει τον προπονητή στον πάγκο του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δίχως αποτέλεσμα παρουσιάζοντας ένα πολύ κακό πρόσωπο. Και σαν να μην έφτανε η αδυναμία της αντίδρασης, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό σε μια φάση – καρμπόν με αυτήν της Νέας Σμύρνης όταν ο Έρικσεν εκτέλεσε το φάουλ, ο Στρέζος έδιωξε πάνω στον Μοράρ που έκανε το 2-0.

Ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Κυριακίδη να λέει όχι στην κεφαλιά του Αραβίδη και τελικά το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει στο 89′ με το αυτογκόλ του Έρικσεν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook