Τελευταία πρόβα πριν την σέντρα για τον ΟΦΗ!

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ δίνει το τελευταίο του φιλικό υποδεχόμενος στο Γεντί Κουλέ τον Εργοτέλη (LIVE, 19.00 / Athletic Radio 104,2 / Gentikoule).

Tην επόμενη Κυριακή, ο ΟΦΗ μπαίνει στο πρωτάθλημα και σήμερα κόντρα στον Εργοτέλη θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη της Σούπερ Λιγκ. Είναι δεδομένο πως ο τεχνικός του ΟΦΗ θα δοκιμάσει την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Πανιώνιο και τουλάχιστον για 45 λεπτά θα δούμε σχέδια πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι καρτών των εισιτηρίων διαρκείας ή όσοι έχουν την απόδειξη πληρωμής στα χέρια τους, θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Ελεύθερη για αυτό το παιχνίδι, θα είναι η είσοδος στα παιδιά.

Στο παιχνίδι θα ισχύσει για πρώτη φορά η ελεγχόμενη διέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, μέσα από τα τουρνικέ που έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ζητά από τους φιλάθλους να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ανθρώπων που θα βρίσκονται στις θύρες του γηπέδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook